Supavietuirea afacerii dvsPregatiti-va pentru ce e mai rau din timp. Puneti la adapost informatiile dvs IT si pregatiti un plan de reluare a activitatii.
Daca maine ar avea loc un dezastru, un incendiu, un furt, ati putea relua activitatea companiei ?
Pentru a putea relua activitatea in umra unui dezastru, ar trebui sa aveti o echipa de interventie pentru astfel de situatii si un plan bine pus la punct, dupa care aceasta sa poata sa actioneze pentru reluarea activitatii companiei dvs cat mai curand posibil.
Pentru a ajunge in acest punct am preluat si optimizat:

AUDIT IT - Efectuarea frecventa a unui audit IT care sa identifice necesitatile si lacunele sistemului dvs informatic pentru realizarea uni plan de supravietuire.

PLANIFICARE - Pentru a putea supravietui unui dezastru trebuie sa avem un plan de supravietuire bine pus la punct si o echipa care sa stie ce are de facut.

IMPLEMENTARE - Un plan de supravietuire trebuie implementat si testat sa poata fi eficient si restaurat cu usurinta de echipa desemnata.

ZI DE ZI - Important este sa fie respectat si urmarit in de aproape planul de backup si planul de restaurare a intregului sistem informatic.

Mai multe detalii despre solutiile IT de supravietuire a afacerii dvs. in caz de dezastru puteti gasi aici: https://www.supravietuire-afaceri.euromarket.ro

Solutii profesionale pentru Supravietuirea IT a afacerii Crisis Plan Disaster Recovery Business Continuity din punct de vedere IT concentrandu-ne pe cele mai vitale informatii ale companiei dvs. DRP
Tags: Soluti,IT,pt,pentru,Supravietuirea,supravietuire,business,afacerii,dvs,dumneavoastra,plan,dr,disaster,dezastru,recovery,backup,solutie,solutii,it,restaurare,sistem,afaceri,informatic
URL: https://euromarket.ro