550.00 Ron Statie radio emisie receptie Alan 100 + Antena ML145 piese au Dacia Service Iasi Duster

Dacia Service Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,radio,midland,ml,145,ml145,alan,alan100,100,plus,,,statie,,auto,cb,ieftina, Service Dacia Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!


Statie radio emisie receptie Alan 100 + Antena ML145


Statia radio auto Midland Alan 100 Plus


Alan 100 Plus este o piesa de calitate a echipamentului electronic, construit cu abilitate cu cele mai fine componente. Circuitele sunt solide, asamblate pe placi robuste. Alan 100 Plus este destinat pentru o performanta de lunga durata, fara probleme. Mobilul dvs. CB are un circuit sintetizator Phase-Locked Loop.

Specificatii tehnice pentru statia radio Alan 100 Plus:
Canale……………………………………………......40 FM
Sirul frecventelor…………………………………26.965 n 27.405 MHz
Comanda frecventei………………………………PLL
Sirul temperaturii de functionare………….-10/+55C
Voltajul de intrare DC……………………………13,8V DC ±15%
Sistemul de receptionare………………………conversie duala superheterodina
Frecventa intermediara…………………………IoIF: 10.695MHz; IIo: 455 MHz
Sensibilitatea……………………………………….> 1µV per 20dB SINAD
Puterea de scoatere audio @10% THD……………2.0 W @ 8 Ohm
Distorsiunea audio…………………………………mai mica de 8% @ 1 KHz
Rejectia imaginii…………………………………..65 dB
Rejectia canalului adiacent…………………65 dB
Rata semnalului/ zgomot…………………….45 dB
Scurgerea curenta in standby……………250mA
Puterea de iesire…………………………………ciclu 10% 4W@ 13.8V DC
Modulatia…………………………………………...AM: de la 85% la 95%
FM: 1,8 KHz ± 0,2 KHz
Raspunsul frecventei……………………………de la 400 Hz la 2.5 KHz
Impedanta de iesire………………………………RF 50 Ohm neechilibrat
Rata semnalului/ zgomot………………………40 dB MIN
Scurgerea curenta………………………………1100mA
Marimea………………………………………….....124 x 38 x 190mm
Putere ..........................................4Watt
Greutatea…………………………………………....0,850 kg

Antena radio ML 145


Antena Midland 145 este o antena cu montura magnet inclusa, special conceputa pentru statiile radio CB ALAN si MIDLAND.

Specificatii tehnice antena radio ML145
Frecventa: 27MHz
S.W.R.: < 1.4
Tip: 1/4 WAVE
Putere: 250W PEP
Inaltime (cm): 160
MAGNETIC BASE DIAM. (mm): 120


Producator: Midland
Pret 550.00 Ron Ron


3650 afisari  

Etichete: antena, radio, midland, ml, 145, ml145, alan, alan100, 100, plus, alan 100, statie, radio, auto, cb, ieftina, solutie, iasi, iasi


Solicita oferta de pret pentru Statie radio emisie receptie Alan 100 + Antena ML145


Salveaza acum numarul nostru! Nu se stie cand ai nevoie de o piasa auto pentru tine, pentru un membru al familiei, poate pentru un colegul tau de munca sau prietent aflat la nevoie pe care il poti ajuta.
Acest magazin de piese auto online livreaza produsele in toata Romania, avand colaborari cu serviceuri din intraga tara in care va poate oferi si serviciul de montaj al pieselor auto comandat, la un pret preferential.


Cea mai uzuala revizie este schimbul uleiului si al filtrelor, respectiv, filtru combustibil, filtru aer, filtru ulei, filtru polen. Perioada recomandata de producatorii auto pentru efectuarea acestei revizii este, de regula, efectuata o data pe an sau la fiecare 10-15.000 de kilometri. Consecintele nerespectarii acestui termen pot duce la avarii serioase, precum calarea motorului in lipsa uleiului suficient. Un pret mic pentru a evita o avarie sinonima cu dauna totala. Cel mai comun simptom al unui filtru de combustibil infundat este un motor cu o reactie intarziata la apasarea pedalei de acceleratie. Daca filtrul este blocat de impuritati, carburantul isi face cu greu loc spre motor, fapt ce cauzeaza o desincronizare intre momentul actiunii soferului si raspunsul motorului. Dupa o perioada de functionare cu ezitari, in conditiile in care filtrul de combustibil nu este schimbat, motorul moare din senin. La ralanti, presiunea fluxului de carburant este scazuta, astfel el nu mai poate sa treaca deloc prin filtrul infundat, care taie alimentarea motorului. Dupa acest pas, urmatorul simptom este refuzul motorului de a mai porni. Pe multi soferi ii sperie din cale afara acest simptom si banuiesc avarii mult mai grave. Unii poate ca au dreptate. Dar cei mai multi rasufla usurati cand afla ca singura lor problema era un filtru de combustibil infundat de impuritati. Placutele de frana si discurile frana sunt considerate piese auto consumabile. Placutele se pot schimba, de regula, la 20.000 de kilometri, bineinteles, in functie de uzura si de stilul de condus al soferului. Cand de la o roata se aude un zgomot ascutit la fiecare franare, e o dovada clara ca placutele frana trebuie schimbate. In caz contrar, acestea vor macina discul, il vor deforma si vor crea santuri la suprafata acestuia. Cu cat sunt mai mari denivelarile pe disc, cu atat nu mai exista aderenta intre placute si suprafata discului , iar eficienta franarii scade. De la scartaitul fin, care semnifica inceputul sfarsitului, pana la sunetul ascutit si strident de fier pe fier, care poate insemna deja ca si discul de frana a fost deteriorat. Cea mai sigura verificare este cea vizuala. Se poate vedea cu ochiul liber nivelul materialului de frictiune si se poate aprecia daca este cazul sau nu ca placutele de frana sa fie inlocuite.

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum ma programez | Cum comand | Garantie | Contact | Confidentialitate | Automobile Dacia | Dealeri Dacia | Harta site Sitemap
Produs de EuroMarket.ro © Promovat de Promovare Online
Euro Market Solutions srl © 2010 Toate drepturile rezervate.