338.00 Ron Statie Radio CB Maxon CM10 si Antena exterior Midland 18-244 Dacia Service Iasi Duster

Dacia Service Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,cm10,4w,midland,18,244,,,244mantena,exteriro,statie,radio,emisie,receptie,tcb,cb,iasi, Service Dacia Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!


Statie Radio CB Maxon CM10 si Antena exterior Midland 18-244 M


[h1]Statie Radio Maxon CM10[/h1]
Detine la acest moment un loc in topul alegerii celor cu turisme, si datorita dimensiunilor mici, dar si squelch-ului automat, functie care aduce un plus de confort si siguranta la volan.

Maxon CM10 Multi Standard CB reprezinta o alegere foarte buna pentru o statie radio CB de nivel mediu. Are un design simplu, dinamic si modern si caracteristicile de baza ar fi LED-ul de afisare mare, control de volum si reduce la tacere, butoane Sus / Jos ?i Canal 9 / 19 plus un microfon condensator de inalta calitate si squelch automat, acest lucru fiind piesa de rezistenta a acestei statii de emisie receptie.

Caracteristici
Simpla, dinamica si cu un design modern
Afisaj mare
Volum
Control Squelch
Auto Squelch
Butoane sus si jos pt schimbarea canalelor
Buton pentru canalul 9/19
Suport pentru microfon
Dimensiuni: 138mm (W) x 180mm (D) x 36mm (H)
Voltaj: 12 - 14V

Specificatii Generale
Canale: 40 Canale AM / FM 4W
Raza frecventa : 26.565 la 27.99125 MHz
Control frecventa: PLL
Raza temperature de functionare: -10 / +55 grade C
Voltaj DC iesire: 13.2 V DC ± 15%
Marime: 182 (L) x 35 (H) x 140 (D) mm
Greutate: 750 g

Emitere
Sistem de emitere: Conversie duala
Frecventa intermediara: 1: IF: 10.695 MHz, 2: IF: 455 MHz
Sensibilitate: 0.5 µV pentru 20 db SINAD in modul FM
Distorsiune audio: Mai mica de 8% @ 1 KHz
Respingere imagine: 65dB
Respingere canal adiacent: 65dB
Semnal / Ratie zgomot: 45dB
Scurgere curenta in standby: 150: 820 mA

Transmisie
Putere de iesire: 4W @ 13.2 V DC
Modulatie: FM: 1.8 KHz ± 0.2 KHz
Raspuns frecventa: De la 400 Hz la 2.5 KHz
Impedanta de iesire: RF 50 ohm fara balans
Semnal / Ratie zgomot: 40 dB MIN
Scurgere curenta: 1100 mA

Schema benzii de frecvente
Litere
afisate Tara
I = Italia 40CH AM / FM 4 watt
I2 = Italia 34CH AM / FM 4 watt
D = Germania 80 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
D2 = Germania 40 CH FM 4watt / 12 CH AM 1watt
EU = Europa 40 CH FM 4 watt / 40 CH AM 1watt
EC = CEPT 40 CH FM 4watt
E = Spania 40 CH AM / FM 4watt
F = Franta 40 CH FM 4watt/ 40 CH AM 1watt
UK = Anglia 40 CH FM 4watt frecvente engleze + EC 40 CH FM 4 watt frecvente CEPT

Efectuati setarile shimbarii benzii de frecventa odata cu trecerea dumneavoastra prin diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.

Vocabular tehnic
AM - Amplitude Modulation
CB - Citizen's Band
CH - Channel
CW - Continuous Wave
DX - Long Distance Liaison
DW - Dual Watch
FM - Frequency Modulation
GM - Low Frequency
LSB - Receiver
SSB - Single Side Band
SWR - Standing Wave Ratio
SWL - Short Wave Listening
SW - Short Wave
TX - CB Transceiver
UHF - Ultra High Frequency
USB - Upper Side Band
VHF - Very High Frequency


[h1]Antena exterior Midland 18-244 M[/h1]
Detalii tehnice:
Frecventa: 26.965-27.405 MHz
Numar canale: 40
Putere max aplicabila: 100 W
Minimum S.W.R.: 1:1.2
Gain: 1,5 dB
Lungime: 660 mm
Impedanta: 50 Ohm
Greutate: 0,500 kg
Whip material: inox steel
Montare: Base magnetica - 90 mm
Cablu: RG 58 lungime 2750 mm
Cod produs: CBAa18244-CBSRmCM10

Producator: Maxon
Pret 338.00 Ron Ron


3627 afisari  

Etichete: maxon, cm10, 4w, midland, 18-244, 18, 244, 244mantena, exteriro, statie, radio, emisie, receptie, tcb, cb, iasi, iasi


Solicita oferta de pret pentru Statie Radio CB Maxon CM10 si Antena exterior Midland 18-244 M


Salveaza acum numarul nostru! Nu se stie cand ai nevoie de o piasa auto pentru tine, pentru un membru al familiei, poate pentru un colegul tau de munca sau prietent aflat la nevoie pe care il poti ajuta.
Acest magazin de piese auto online livreaza produsele in toata Romania, avand colaborari cu serviceuri din intraga tara in care va poate oferi si serviciul de montaj al pieselor auto comandat, la un pret preferential.


Cea mai uzuala revizie este schimbul uleiului si al filtrelor, respectiv, filtru combustibil, filtru aer, filtru ulei, filtru polen. Perioada recomandata de producatorii auto pentru efectuarea acestei revizii este, de regula, efectuata o data pe an sau la fiecare 10-15.000 de kilometri. Consecintele nerespectarii acestui termen pot duce la avarii serioase, precum calarea motorului in lipsa uleiului suficient. Un pret mic pentru a evita o avarie sinonima cu dauna totala. Cel mai comun simptom al unui filtru de combustibil infundat este un motor cu o reactie intarziata la apasarea pedalei de acceleratie. Daca filtrul este blocat de impuritati, carburantul isi face cu greu loc spre motor, fapt ce cauzeaza o desincronizare intre momentul actiunii soferului si raspunsul motorului. Dupa o perioada de functionare cu ezitari, in conditiile in care filtrul de combustibil nu este schimbat, motorul moare din senin. La ralanti, presiunea fluxului de carburant este scazuta, astfel el nu mai poate sa treaca deloc prin filtrul infundat, care taie alimentarea motorului. Dupa acest pas, urmatorul simptom este refuzul motorului de a mai porni. Pe multi soferi ii sperie din cale afara acest simptom si banuiesc avarii mult mai grave. Unii poate ca au dreptate. Dar cei mai multi rasufla usurati cand afla ca singura lor problema era un filtru de combustibil infundat de impuritati. Placutele de frana si discurile frana sunt considerate piese auto consumabile. Placutele se pot schimba, de regula, la 20.000 de kilometri, bineinteles, in functie de uzura si de stilul de condus al soferului. Cand de la o roata se aude un zgomot ascutit la fiecare franare, e o dovada clara ca placutele frana trebuie schimbate. In caz contrar, acestea vor macina discul, il vor deforma si vor crea santuri la suprafata acestuia. Cu cat sunt mai mari denivelarile pe disc, cu atat nu mai exista aderenta intre placute si suprafata discului , iar eficienta franarii scade. De la scartaitul fin, care semnifica inceputul sfarsitului, pana la sunetul ascutit si strident de fier pe fier, care poate insemna deja ca si discul de frana a fost deteriorat. Cea mai sigura verificare este cea vizuala. Se poate vedea cu ochiul liber nivelul materialului de frictiune si se poate aprecia daca este cazul sau nu ca placutele de frana sa fie inlocuite.

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum ma programez | Cum comand | Garantie | Contact | Confidentialitate | Automobile Dacia | Dealeri Dacia | Harta site Sitemap
Produs de EuroMarket.ro © Promovat de Promovare Online
Euro Market Solutions srl © 2010 Toate drepturile rezervate.