Dacia Service Iasi • Magazin online piese auto originale DACIA Iasi Dacia Service Iasi Duster

Dacia Service Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,dacia,logan,sandero,pick,up,iasi,moldova,dealer,zonal,Dacia,,caremil,bras,automoldova,auto,, Service Dacia Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!


Utilizati Piese de origine DACIA

Folosind numai Piese de Schimb si Accesorii de Origine Dacia, beneficiati de calitatea si durabilitatea garantate de constructor.

Conceptul "Piese de Origine DACIA" a fost lansat īn 2001, odată cu ambalajul şi eticheta specifică. Aceste elemente te ajută să recunoşti cu uşurinţă piesele originale Dacia şi să eviţi achiziţionarea şi utilizarea falsurilor.

Legislaţia actuală defineşte piesa de schimb de origine ca pe o componentă care īndeplineşte cerinţele specifice ale constructorului vehiculului fiind validată de acesta. Piesele de Origine sunt comercializate sub controlul constructorului.
 


Cum recunosc Piesele de Origine Dacia?
Poţi identifica uşor piesele de origine Dacia, urmarind urmatoarele indicii
- grafica ambalajului de origine
- eticheta specifică, care conţine cāteva elemente de securitate, printre care holograma gravată cu logo-ul DACIA şi numărul de serie existent pe eticheta, predecupajele care fac ca aceasta sa se desire īn cazul īn care se īncearca dezlipirea sa, inscriptia "Piese de Origine" vizibila numai sub radiatii ultraviolete.
 

Dacia Teste Comparative piese de origine vs. piese contrafacute
Piese de origine Dacia - Teste Comparative placute frana

Plăcuţe de frānă

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative bara fata

Bare

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative capota

Capota

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative aripa

Aripa

 

Piese de origine Dacia - riscurile pieselor contrafacute

Riscurile pieselor contrafăcute

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative distrugere-placute-de-frana

Distrugere plăcuţe de frānă contrafăcute

 

RISCURILE ĪN CAZUL FOLOSIRII SI COMERCIALIZARII PIESELOR CONTRAFACUTE
Pot dauna fiabilitatii vehiculului, deoarece nu respecta caietul de sarcini Dacia si nu sunt supuse testelor de conformitate si calitate impuse de Producator.
Posibilitatea aparitiei unor probleme cu consecinte grave, care afecteaza securitatea rutiera si siguranta la bord, de exemplu materialele de calitate slaba care nu vor rezista sau nu se vor deforma cu aceeasi eficienta ca cele de origine īn momentul producerii unui impact.

Calitatea Pieselor de Origine
Normele specifice de calitate impun o rigurozitate care se manifestă la toate nivelurile: la alegerea furnizorului, īn timpul testelor, la definirea şi aplicarea tehnologiei de fabricaţie, la ambalare, manipulare, etc. Sunt procese complexe aplicate pentru toate produsele de origine Dacia.

Un covor din material textil sau o husă de scaun sunt supuse aceloraşi condiţii dure pentru a putea fi omologate ca accesorii de origine. Nu fi precaut doar la cumpărarea unui arbore cotit, a unei chiuloase sau a unei aripi de faţă ci la tot ceea ce are legătură cu vehiculul achiziţionat.

Utilizarea unor produse aparent simple ca lichidul de spălare a parbrizului sau lichidul de răcire care nu īndeplinesc toate condiţiile tehnice cerute de caietele de sarcini ale constructorului poate avea consecinţe uneori dezastruoase asupra altor componente ale vehiculului şi poate conduce la creşterea importantă a costurilor de īntreţinere a automobilului şi la scurtarea duratei de utilizare a acestuia.

Folosind numai Piese de Schimb si Accesorii de Origine Dacia, beneficiati de calitatea si durabilitatea garantate de constructor.
 

De ce e important să folosim Piese de Origine?
Foloseşte numai piese de schimb şi accesorii de origine, pentru a beneficia de calitatea şi garanţia constructorului, şi pentru a asigura durata lungă de utilizare a vehiculului.
 

Vanzari piese online de piese de origine DACIA
Nu mai rascoliti orasul in cautarea unei piese de calitate indoielnica pentru Dacia dumneavoastra! Noi va punem la dispozitie intreaga gama de piese originale, la pretul producatorului +10% 
 Test cu bara fata Dacia Logan originala versurs contrafacuta
Test cu placute frana Dacia originale si contrafacute
Filtru de aer original versurs filtru de aer contrafacut


Pentru mai multe informatii va recomandam testele comparative prezentate de DACIA aici: http://www.dacia.ro/servicii-pentru-clienti/intretinere/piese-de-origine.html#/servicii-pentru-clienti/piese-de-origine/teste-comparative.htmlSalveaza acum numarul nostru! Nu se stie cand ai nevoie de o piasa auto pentru tine, pentru un membru al familiei, poate pentru un colegul tau de munca sau prietent aflat la nevoie pe care il poti ajuta.
Acest magazin de piese auto online livreaza produsele in toata Romania, avand colaborari cu serviceuri din intraga tara in care va poate oferi si serviciul de montaj al pieselor auto comandat, la un pret preferential.


Cea mai uzuala revizie este schimbul uleiului si al filtrelor, respectiv, filtru combustibil, filtru aer, filtru ulei, filtru polen. Perioada recomandata de producatorii auto pentru efectuarea acestei revizii este, de regula, efectuata o data pe an sau la fiecare 10-15.000 de kilometri. Consecintele nerespectarii acestui termen pot duce la avarii serioase, precum calarea motorului in lipsa uleiului suficient. Un pret mic pentru a evita o avarie sinonima cu dauna totala. Cel mai comun simptom al unui filtru de combustibil infundat este un motor cu o reactie intarziata la apasarea pedalei de acceleratie. Daca filtrul este blocat de impuritati, carburantul isi face cu greu loc spre motor, fapt ce cauzeaza o desincronizare intre momentul actiunii soferului si raspunsul motorului. Dupa o perioada de functionare cu ezitari, in conditiile in care filtrul de combustibil nu este schimbat, motorul moare din senin. La ralanti, presiunea fluxului de carburant este scazuta, astfel el nu mai poate sa treaca deloc prin filtrul infundat, care taie alimentarea motorului. Dupa acest pas, urmatorul simptom este refuzul motorului de a mai porni. Pe multi soferi ii sperie din cale afara acest simptom si banuiesc avarii mult mai grave. Unii poate ca au dreptate. Dar cei mai multi rasufla usurati cand afla ca singura lor problema era un filtru de combustibil infundat de impuritati. Placutele de frana si discurile frana sunt considerate piese auto consumabile. Placutele se pot schimba, de regula, la 20.000 de kilometri, bineinteles, in functie de uzura si de stilul de condus al soferului. Cand de la o roata se aude un zgomot ascutit la fiecare franare, e o dovada clara ca placutele frana trebuie schimbate. In caz contrar, acestea vor macina discul, il vor deforma si vor crea santuri la suprafata acestuia. Cu cat sunt mai mari denivelarile pe disc, cu atat nu mai exista aderenta intre placute si suprafata discului , iar eficienta franarii scade. De la scartaitul fin, care semnifica inceputul sfarsitului, pana la sunetul ascutit si strident de fier pe fier, care poate insemna deja ca si discul de frana a fost deteriorat. Cea mai sigura verificare este cea vizuala. Se poate vedea cu ochiul liber nivelul materialului de frictiune si se poate aprecia daca este cazul sau nu ca placutele de frana sa fie inlocuite.

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum ma programez | Cum comand | Garantie | Contact | Confidentialitate | Automobile Dacia | Dealeri Dacia | Harta site Sitemap
Produs de EuroMarket.ro © Promovat de Promovare Online
Euro Market Solutions srl © 2010 Toate drepturile rezervate.