Loading ...
EMS Externalizare IT Webdesign Grafica Promovare Seo Outsourcing IT Audit

Politici de Confidentialitate


1. Date de contact
2. Generalitati
3. Ce informatii colectam de la dvs
4. Cand si cum este folosita informatia
5. Cum protejam noi informatia
6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs
7. Cum se pot corecta erorile
8. Partajarea informatiilor catre terti

1. Date de contact


Siteul web http://www.euromarket.ro/ apartine si este administrat de catre sc Euro Market Solutions srl, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

  • telefonic: ☎ 0752.404.328

  • e-mail: ✉ euromarketro @ gmail·com

  • la adresa: ÷ Iasi, Str. Budai nr. 199, Podu Iloaiei


Date fiscale: sc Euro Market Solutions srl ÷ CIF 31385772 ÷ J22/531/2013 ÷ CS 200 Lei ÷ RO35 BTRL RONC RT02 0588 5601 ÷ Banca Transilvania Iasi
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

2. Generalitati


Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email : ✉ euromarketro @ gmail·com

3. Ce fel de informatii colectam de la dvs


Euro Market Solutions colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati : direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile Euro Market Solutions, precum si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:
Atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de Euro Market Solutions, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita.

Informatie din raportul de trafic al serverului:
Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Euro Market Solutions, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Cookieuri:
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, Euro Market Solutions poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.. Cookieurile sunt fisiere de tip ?.txt?, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.

Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi Euro Market Solutions face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, Euro Market Solutions nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Detalii despre politica de cookiuri regasiti aici


4. Cum si cand este folosita informatia


Euro Market Solutions foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:
- Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. in vederea executarii eventualelor contracte intre dvs. si sociatatea noastra in urma folosirii de catre dvs. a serviciilor de achizitie online dezvoltate de noi.
- Informatia colectata din raportul de trafic al serverului Euro Market Solutions: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. Euro Market Solutions colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.;
- Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: Euro Market Solutions foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum au fost ele definite mai sus) ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;

5. Cum protejam noi informatia colectata de la dvs


Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Euro Market Solutions nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Euro Market Solutions nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de Euro Market Solutions, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de Euro Market Solutions

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Euro Market Solutions nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.


Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, Euro Market Solutions nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, Euro Market Solutions poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Euro Market Solutions

In concluzie, atunci cand accesati siteurile Euro Market Solutions si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor Euro Market Solutions, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. Euro Market Solutions nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

7. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.


Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

8. Partajarea informatiilor catre terti


Siteurile Euro Market Solutions, pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, Euro Market Solutions va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

Va multumim,
Echipa Euro Market Solutions
Pachete de servicii &

tarife

449lei / buc.

design ambalaj produs

detalii
1450lei

site web start

detalii
1500lei /luna

externalizare servicii it

detalii
Ce putem face pentru toti
Ce am facut pentru altii
Ce putem face pentru dvs ?
matruriile

clientilor

ultimele

articole

Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale
Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale

Prezentul curs este organizat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de For... detalii →

Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania
Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania

Programul de Aliniere la standardele Uniunii Europene a Unitatilor Teritorial Administrative din punct de vedere al transparentei decizionale si a interfetei instituitiei cu cetatenii din comunitatea ... detalii →

Servicii oferite
Servicii oferite

Euro Market Advertising, prin departamentele sale specializate executa comenzi personalizate si adaptate necesitatilor dezvoltarii si promovarii afacerii dvs. pe diverse linii de activitate: - Departa... detalii →

Supavietuirea afacerii dvs
Supavietuirea afacerii dvs

Pregatiti-va pentru ce e mai rau din timp. Puneti la adapost informatiile dvs IT si pregatiti un plan de reluare a activitatii. Daca maine ar avea loc un dezastru, un incendiu, un furt, ati putea rel... detalii →

Management
Management

Din Noiembrie 2013 am inceput sa indrumam administratia restaurantului olandez AAD's Place, iar incepand cu aprilie 2014 si pana in ianuarie 2016, am preluat intreaga administrare a acestuia ajungand ... detalii →

nu rata

Magazin KIT-uri GDPR

Ultimele Stiri si Noutati GDPR

Info GDPR vă prezintă ultimele știri și noutăți din domeniul protecției datelor cu caracter personal, a activiății autorităților de supraveghere din Uniunea Europena și a ANSPDCP, precum și recomandări despre implementarea GDPR și menținerea gradului de conformitate la Regulamentul General pentru Protecția Datelor. Știri GDPR Tu ai auzit de


Alfa acum cand trebuie sa efecuati evaluarea DPIA conform Deciziei 174/2018 ANSPDCP

În data de 31 Octombrie 2018, in Monitorul Oficial cu nr. 919 a fost publicată Decizia nr. 174 / 18 octombrie 2018 a Autorității de supraveghere legifernand astfel situțiile cănd trebuie efectuată o Evaluare a Impactului asupra Datelor cu Caracter Personal si a prelucrărilor acestora. Decizia nr. 174/2018 a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării […]


Legea 677/2001 – ABROGATA

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


ultimele

stiri GDPR

Cum se aplica GDPR in Romania

Celebrul Regulament European 679/2016(GDPR) care reglemenetează protecția datelor cu caracter personal, a fost adoptat pentru a reprezenta un instrument legislativ care să forțeze mediul privat și instituțional să respecte și să protejeze datele procesate ale persoanelor fizice. Acesta se aplică … Continuă să citești →


Incalcarea dreptului la intimitate a chiriasului prin GDPR

Un chiriaș s-a plâns că propietarul a pus numele său pe eticheta soneriei propietății (n.r.: de la apartament/casă), fapt ce i-ar încălca drpeturile sale la viață privată, intimitate și a Regulamentului General de Protecție a Datelor cu caracter personal. Ca … Continuă să citești →


Amenzi și măsuri corective aplicate de ANSPDCP pentru nerespectarea și neconformitatea la GDPR

În prima parte a anului 2018, în baza legii 677/2001 și ulterior a Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale – GDPR și a Legii 190/2018 de aplicare a GDPR în România, Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter … Continuă să citești →


688cursanti
210siteuri web
28magazine online
762grafice
Afla GRAUIT daca trebuie sa te aliniezi la GDPR
AUDIT GDPR pentru respectarea Regulamentului UE 679/2016
Servicii de aliniere si conformitate GDPR DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal
Servicii de externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal
Servicii de aliniere la GDPR al siteului web sau magazinlului online
Curs DPO Formare Responsabil Protectia Datelor cu caracter personal conform cu Regulamentul GDPR
Curs GDPR pentru avizarea si informarea pesoanelor care intra in contact cu DATELE cu caracter personal
Toolkituri GDPR DPO modele, documente, sabloane, exemple si registre pentru conformitate
Solutii de alinere la GDPR si Servicii Externalizare DPO Ofiter Protectia Datelor

GDPR Te afecteaza si pe tine?
Afla GRATUIT in 3 minute daca firma ta este subiect al prevederilor GDPR si daca trebuie sa te aliniezi si daca iti trebuie un DPO Ofiter Protectia Datelor in firma ta!
Click aici verificare firma
Informatii generale ...

Privacy Policy