Loading ...
EMS Externalizare IT Webdesign Grafica Promovare Seo Outsourcing IT Audit

Politica cookie

Document de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site.
Site-ul http://www.euromarket.ro/ utilizeaza cookie-uri.


Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul euromarket.ro


Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:


Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. In ceea ce numim “web 2.0”, “cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:



Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).


Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.


Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.



Exista 2 categorii mari de cookie-uri:


Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.



Care este durata de viata a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.



Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.



Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:


Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: (Google, Facebook )



Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.



Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.



Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.


Cookie-uri pentru inregistrare Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.



Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.



Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

O mare parte din publicitatea pe care o gasiti pe acest site apartine tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.


Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.



Alte cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.



Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.


Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)



De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.


Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.


Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor ( care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):


Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.


Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware. In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.



Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri


Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).


Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.




Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.


Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:


Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.


Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.



Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.


Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.


Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.


Cookie settings in Internet Explorer


Cookie settings in Firefox


Cookie settings in Chrome


Cookie settings in Safari


Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:


http://www.youronlinechoices.com/ro/



Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:


Microsoft Cookies guide


All About Cookies


IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/


Pentru mai multe detalii legate de probleme de confidentialitate, puteti accesa si urmatoarele linkuri:



Lista cookie-urilor de pe site-ul euromarket.ro


Numele cookie-ului Domeniul Durata de viață Cookie-uri plasate de terti Cookie-uri persistente Cookie-uri de sesiune
PHPSESSID
PHP generic session cookie
Citește mai mult...
www.euromarket.ro Acest cookie este valid doar în timpul sesiunii curente de browser și este șters la închiderea browserului Acesta e un cookie de sesiune
_ga
Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 2 ani Acesta e un cookie persistent
_gat Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 10 minute
_utma Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 2 ani
_utmt Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 10 minute
_utmb Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 30 minute
_utmc Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră odata cu sesiunea browserului Acesta e un cookie de sesiune
_utmz Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 6 luni
_utmv Google Analytics tracking cookie
Citește mai mult...
.euromarket.ro Acest cookie expiră în 2 ani
__emscookie .euromarket.ro Acesta este un cookie de sesiune
datr facebook.com Acesta este un cookie plasat de terti.
fr facebook.com Acesta este un cookie plasat de terti.
lu facebook.com Acesta este un cookie plasat de terti.
CONSENT youtube.com Acesta este un cookie plasat de terti.
GEUP youtube.com Acesta este un cookie plasat de terti.
PREF youtube.com Acesta este un cookie plasat de terti.
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Acesta este un cookie plasat de terti.
YSC youtube.com Acesta este un cookie plasat de terti.
Pachete de servicii &

tarife

449lei / buc.

design ambalaj produs

detalii
1450lei

site web start

detalii
1500lei /luna

externalizare servicii it

detalii
Ce putem face pentru toti
Ce am facut pentru altii
Ce putem face pentru dvs ?
matruriile

clientilor

ultimele

articole

Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale
Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale

Prezentul curs este organizat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de For... detalii →

Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania
Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania

Programul de Aliniere la standardele Uniunii Europene a Unitatilor Teritorial Administrative din punct de vedere al transparentei decizionale si a interfetei instituitiei cu cetatenii din comunitatea ... detalii →

Servicii oferite
Servicii oferite

Euro Market Advertising, prin departamentele sale specializate executa comenzi personalizate si adaptate necesitatilor dezvoltarii si promovarii afacerii dvs. pe diverse linii de activitate: - Departa... detalii →

Supavietuirea afacerii dvs
Supavietuirea afacerii dvs

Pregatiti-va pentru ce e mai rau din timp. Puneti la adapost informatiile dvs IT si pregatiti un plan de reluare a activitatii. Daca maine ar avea loc un dezastru, un incendiu, un furt, ati putea rel... detalii →

Management
Management

Din Noiembrie 2013 am inceput sa indrumam administratia restaurantului olandez AAD's Place, iar incepand cu aprilie 2014 si pana in ianuarie 2016, am preluat intreaga administrare a acestuia ajungand ... detalii →

nu rata

Magazin KIT-uri GDPR

Ultimele Stiri si Noutati GDPR

Info GDPR vă prezintă ultimele știri și noutăți din domeniul protecției datelor cu caracter personal, a activiății autorităților de supraveghere din Uniunea Europena și a ANSPDCP, precum și recomandări despre implementarea GDPR și menținerea gradului de conformitate la Regulamentul General pentru Protecția Datelor. Știri GDPR Tu ai auzit de


Alfa acum cand trebuie sa efecuati evaluarea DPIA conform Deciziei 174/2018 ANSPDCP

În data de 31 Octombrie 2018, in Monitorul Oficial cu nr. 919 a fost publicată Decizia nr. 174 / 18 octombrie 2018 a Autorității de supraveghere legifernand astfel situțiile cănd trebuie efectuată o Evaluare a Impactului asupra Datelor cu Caracter Personal si a prelucrărilor acestora. Decizia nr. 174/2018 a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării […]


Legea 677/2001 – ABROGATA

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


ultimele

stiri GDPR

Cum se aplica GDPR in Romania

Celebrul Regulament European 679/2016(GDPR) care reglemenetează protecția datelor cu caracter personal, a fost adoptat pentru a reprezenta un instrument legislativ care să forțeze mediul privat și instituțional să respecte și să protejeze datele procesate ale persoanelor fizice. Acesta se aplică … Continuă să citești →


Incalcarea dreptului la intimitate a chiriasului prin GDPR

Un chiriaș s-a plâns că propietarul a pus numele său pe eticheta soneriei propietății (n.r.: de la apartament/casă), fapt ce i-ar încălca drpeturile sale la viață privată, intimitate și a Regulamentului General de Protecție a Datelor cu caracter personal. Ca … Continuă să citești →


Amenzi și măsuri corective aplicate de ANSPDCP pentru nerespectarea și neconformitatea la GDPR

În prima parte a anului 2018, în baza legii 677/2001 și ulterior a Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale – GDPR și a Legii 190/2018 de aplicare a GDPR în România, Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter … Continuă să citești →


688cursanti
210siteuri web
28magazine online
762grafice
Afla GRAUIT daca trebuie sa te aliniezi la GDPR
AUDIT GDPR pentru respectarea Regulamentului UE 679/2016
Servicii de aliniere si conformitate GDPR DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal
Servicii de externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal
Servicii de aliniere la GDPR al siteului web sau magazinlului online
Curs DPO Formare Responsabil Protectia Datelor cu caracter personal conform cu Regulamentul GDPR
Curs GDPR pentru avizarea si informarea pesoanelor care intra in contact cu DATELE cu caracter personal
Toolkituri GDPR DPO modele, documente, sabloane, exemple si registre pentru conformitate
Solutii de alinere la GDPR si Servicii Externalizare DPO Ofiter Protectia Datelor

GDPR Te afecteaza si pe tine?
Afla GRATUIT in 3 minute daca firma ta este subiect al prevederilor GDPR si daca trebuie sa te aliniezi si daca iti trebuie un DPO Ofiter Protectia Datelor in firma ta!
Click aici verificare firma
Informatii generale ...

Privacy Policy