Consultanta GDPR Implementare GDPR Solutii Servicii GDPR protectia datelor personale

Activand in domeniul protectiei datelor personale inca din anul 2014, in acesti 6 ani de experienta am reusit sa consolidam o echipa de consultanti dedicati si specializati in protectia datelor, respectarea confidentialitatii datelor personale si in securitatea IT, Specialistii GDPR care va stau la dispozitiei pentru a va asigura un proces adecvat prin care sa deveniti Conform cu GDPR - GDPR Compliance - altfel spus, se vor asigura ca respectati intocmai prevederile Regulamentului GDPR.

Va stam la dipozitie cu gama completa de servicii GDPR: consultanta, audit conformitate, implementare GDPR, elaborare politici si proceduri GDPR, solutii pentru protectia datelor, alaturi de gama de serivici Legal si IT aferenta.


Servicii GDPR protectia datelor personale | Consultanta GDPR | Implementare GDPR

Implementare GDPR, Audit conformitate GDPR,
Externalizare DPO, DPIA, Cursuri formare DPO, Servicii IT


Certificare DPO de catre Catedra Internațională Onorifică Jean Bart proiect fondat în parteneriat cu Academia Română

Prezentul curs este organizat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de Formare și Consiliere al Asociației CLDR România, membră a Consiliului Orașelor și Regiunilor Dunării (Viena), precum și compania Euro Market Solutions srl , prin participarea și absolvirea acestui Curs DPO participantii vor primi un Certificat de Absolvire.


Prezentare generală a Cursului DPO



 

Baza legală pentru DPO si GDPR

Regulamentul 679/2016 al UE (GDPR) - impune tuturor instituțiilor și organizațiilor să desemneze un Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal (DPO – Data Protection Officer - Ofițer Protecția Datelor) dacă sunt întrunite anumite condiții.

Baza legală a GDPR - Art. 37 alin. (5) - prevede că DPO „este desemnat pe baza calităților profesionale și, în special, a cunoștințelor de specialitate în dreptul și practicile în domeniul protecției datelor, precum și pe baza capacității de a îndeplini sarcinile unui DPO”. Nivelul necesar al cunoștințelor de specialitate va fi stabilit strict în funcție de operațiunile de prelucrare a datelor efectuate și de nivelul de protecție impus pentru datele cu caracter personal prelucrate (Preambul 97).

 

Atenție: Amenzi colosale

Asigurați-vă că sunteți pregătiți și aliniați la GDPR pentru a nu fi pasibili de amenzi, deoarece acestea sunt uriașe, de 20 de MILIOANE de euro sau 4% din cifra de afaceri globală anuală.

Atenție: Amenzi colosale! Asigurați-vă că sunteți pregătiți și aliniați la GDPR pentru a nu fi pasibili de amenzi, deoarece acestea sunt uriașe, de 20 de MILIOANE de euro sau 4% din cifra de afaceri globală anuală.

Nu știți cum să mappați, înregistrați sau să cartografiați datele personale? Suportul de curs pune la dispoziția cursanților documentele necesare pentru cartografierea datelor personale atât în calitate de colector cât și ca procesator.

Nu înțelegeți rolul și pozția DPO într-o organizație și relația cu terții si autoritatea În cadrul suportului de curs se regăsește o organigramă detaliată și reprezentativă a Ofițerului pentru protecția datelor.

Cum contestați și cum evitați deciziile de sancționare din partea Autorității de supraveghere! Considerați nedreaptă sau exagerată decizia Autorității de Supraveghere? Ați fost sancționat cu o amendă uriașă? În suportul de curs vă prezentăm căile de atac legale, naționale si europene.

 

De ce un curs DPO Ofiter pentru protectia datelor

Cursul DPO reprezintă un program de instruire, perfecționare, responsabilizare și analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) fiind realizat și transmis într-un limbaj accesibil, cu aplicații practice, oferit prin Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat de Fundația EUROLINK - Casa Europei în parteneriat cu Academia Română.

Organizatorii cursului se concentrează în principal pe transmiterea de informații și cunoștințe strict necesare și într-o formă pe înțelesul tuturor, cu privire la abordarea, alinierea și implementarea Regulamentului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR). Activitățile practice incluse în cadrul cursului sunt de natură să sprijine în mod direct activitatea ulterioară a instituției în conformitate cu prevederile GDPR.

 

Beneficiarii cursului de DPO Ofiter pentru protectia datelor

Cursul este conceput să răspundă atât nevoilor unităților administrației publice locale, altor instituții din sectorul public, cât și companiilor private care colectează colectează și/sau prelucrează date cu caracter personal.

De ce sa urmezi cursul de DPO Romania?

  • Veti putea activa ca DPO in cadrul oricarei companii, ca DPO Externalizat
  • Veti putea presta o meserie de viitor pentru care in prezent nu exista concurenta
  • Obtineti un certificat de absolvire a cursurilor de DPO
  • Dupa evaluarea finala veti primi certificatul de absolvire care atesta faptul ca detineti cunostintele necesare si puteti ocupa functia de DPO
  • Va puneti la punct cu legislatia si normele de aplicare a GDPR
  • Beneficiati de programa de studiu detaliata si structurata tematic, avand la dispoztiei suficient timp (6 luni) pentru a parcurge faza de evaluare, dar si pentru a descarca documente noi incarcate in platforma
  • Veti putea securiza si proteja interesele companiei contractate sau in cadrul careia lucrati
  • Cursul este presarat cu EXEMPLE PRACTICE pentru a va ajuta sa intelegeti ce aveti de facut in diverse situatii
  • Atasat Cursul veti regasi materiale necesare (editabile si personabilizabile) pentru a putea sa va desfasurati activitatea de DPO

Cui se adreseaza cursul DPO?

Cursurile de DPO Ofiter Date Personale se adreseaza atat celor care doresc sa se SPECIALIZEZE cat si persoanelor care doresc SA CUNOASCA IN PROFUNZIME rolul, responsabilitatile si implicarile acestei noi pozitii

Astfel, noi recomdam ca aceste cursuri sa fie urmate de:
  • persoanele care doresc sa activeze si sa profeseze ca DPO Ofiter pentru protectia datelor
  • managerilor seniori responsabili cu protectia datelor personale in cadrul intreprinderilor
  • manageri de proiect, consultanti ce doresc sa isi asigure o baza pentru sustinerea organizatiei in implementarea si alinierea la GDPR
  • persoanelor responsabile cu managementul riscurilor
  • membrilor securitatii informatiei, a managementul incidentelor si echipei de continuitate a afacerii
  • expertilor de conformitate si expertilor tehnici ce isi doresc sa se pregateasca ca DPO
  • consilierilor in securitatea datelor personale
  • persoanelor insarcinate cu gestionarea resurselor umane, inclusiv gestionarea datelor personale ce tin de departamentul resurselor umane
  • companii de IT ce doresc sa funizeze software si solutii care sa sprijine implementarea normelor GDPR

 

Detalii complete

Cursul DPO are o pagina dedicata pe care va recomandam sa o consultati pentru a beneficia de utilimele promotii si produse disponibile
www.cursdpo.ro

 

Înscrieri la Cursul de DPO

Pentru detalii și înscrieri puteți completa formularul de mai jos sau linkul următor: Formular inscriere Gratuita la la Cursul de DPO Ofiter pentru protectia datelor

 

Apariții în mass media

Vă prezentăm legaturi spre aparițiile in mass media, dinn urma lansării oficiale a Cursului DPO, realizat prin Conferințe de Presă desfășurată la sediul Bibliotecii Academiei Române (Calea Victoriei 125, sector 1), în data de vineri, 16 februarie 2018, între orele 11.00-12.00

Agerpres.ro
Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.

Proiectul vizează, de asemenea, modalitatea de aliniere la prevederile articolelor 37 - 39 din Regulamentul General privind Protecţia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR), cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia de desemnare de către companii şi instituţii a unui DPO.

Prima serie de cursuri va începe luni, 19 februarie 2018, iar echipa de traineri va fi formată din: Sever Avram - profesor asociat şi coordonator general al Catedrei Internaţionale Onorifice "Jean Bart", Sandu Zamfirescu - formator certificat, cercetător asociat Academia Română şi director de comunicare al Asociaţiei CLDR România, respectiv Ionuţ Socol - specialist IT, respectiv Adriana Huţuţui - jurist.

Sursa: Agerpres.ro - Curs DPO

Comunicatedepresa.net
Pentru o mai bună abordare și o înțelegere mai aprofundată a materiei incluse în cursul DPO precizăm faptul ca s-a luat în considerarea un nivel de start de începător pentru modul de prezentare a informației iar aceasta a fost însoțită de exemple practice, modele și documente exemplificative (editabile) care acopera majoritatea documentelor necesare desfasurarii activitatii DPO Ofiterului pentru Protectia Datelor Personale.
Sursa: Comunicatedepresa.net Curs DPO

Opinia Națională

Sursa: Publicația 810/20.02.2018

RomaniaLibera.ro
Reprezentanta Autorităţii de reglementare a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public şi recomandată în sectorul privat.

"Desemnarea unui responsabilul cu protecţia datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar şi persoanelor împuternicite. În sectorul privat este recomandată desemnarea unui astfel de responsabil, dar obligatorie pentru operatorii care prelucrează date la scară largă, cum ar fi cele cu caracter special, mai personale (genetice, privind starea de sănătate, religia). De exemplu, un cabinet medical nu intră în această categorie, deci pentru medicul care are acel cabinet nu este obligatorie desemnarea unui responsabil. Asta nu înseamnă că el nu are posibilitatea să-şi desemneze un astfel de responsabil. Desemnarea se poate face fie din cadrul operatorului, fie prin externalizarea serviciului printr-un contract de prestări servicii. În sectorul public, există posibilitatea să existe un responsabil unic. Avem acele primării comunale şi nu înseamnă că fiecare dintre acestea trebuie să desemneze un DPO, ci are posibilitate să beneficieze de un DPO unic pentru fiecare comună în parte. Regulamentul este de directă aplicabilitate, ceea ce înseamnă că fiecare stat membru nu poate interveni decât foarte puţin pe marja legislaţiei naţionale, acolo unde regulamentul lasă această posibilitate", a explicat Oana Luisa Dumitru.

Sursa: RomaniaLibera.ro - Lansare Curs DPO

Agerpres.ro
Desemnarea unui responsabil cu protecţia datelor (DPO) este obligatorie în sectorul public, în timp ce, în mediul privat, vorbim despre o recomandare, obligativitatea fiind valabilă numai în cazul operatorilor care prelucrează date la scară largă, a declarat, vineri, în cadrul evenimentului de lansare a programului de formare şi sprijin "Ofiţeri pentru securitatea datelor cu caracter personal (DPO)", Oana Luisa Dumitru, şef Birou Relaţii Internaţionale în Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
Sursa: Agerpres.ro - Lansare Curs DPO

CLDR.ro
Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.
Sursa: CLDR.ro -

ZiarulFaclia.ro
Participanţii primesc, în urma unei evaluări finale, Certificatul de Absolvire cu anexa detaliată a modulelor şi modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internaţională Onorifică „Jean Bart”, precum şi suportul tehnic şi logistic al Euro Market Solutions. Prin participarea la acest curs, organizaţiile pot demonstra conformitatea cu articolul 37-39 din Regulamentul GDPR cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia desemnării unui DPO Ofiţer Protecţia Datelor.
Sursa: ZiarulFaclia.ro -

Prwave.ro
Menționăm că în formatul conceput de organizatori este inclus un instrument de sprijin special pentru comunitățile locale / județene care aderă la propunerea noastră pe termen mediu și lung.
Printre invitații la eveniment s-au numărat:
• Dl Ion VACIU – Președintele Consiliului Consultativ IT&C
• Dr Cornel LEPĂDATU – Directorul Bibliotecii Academiei Române
• Dna Carmen DOBRE – Biroul de Presă al Academiei Române
• Prof. Gheorghe DUDA – Vicepreședinte RENAR/CLDR
• Dl Sandu ZAMFIRESCU – KM Specialist – Asociația CLDR
• Prof. Sever AVRAM – Coordonator General CIO-SUERD.
• Oana Luisa Dumitru, şef Birou Relaţii Internaţionale în ANSPDCP Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Sursa: Prwave.ro -

PRwave.ro: AgerPres Comunicat de presă

Agerpres.ro: AgerPres Comunicat de presă

Rador.ro: https://rador.ro

Juridice.ro: https://evenimente.juridice.ro

Cluj-am.ro: Curs DPO Cluj

RomaniaLibera.ro: Curs DPO Romania Libera

ReplicaOnline.ro: Curs DPO ReplicaOnline


 


Aplicabilitate GDPR

GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

Daca nu aveti timp, nu ezitati sa ne contactati:



Portofoliu și referințe Servicii GDPR

Începând cu anul 2017 am susținut și implementat măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru implementarea și conformitatea la GDPR pentru un număr considerabil de companii private, instituții guvernamentale, UAT-uri, instituții publice, unități de învățământ și educație, clinici private și unități medicale, dintre care amintim:

Tot în această perioada am oferit consultanța și suportul necesar Operatorilor care sau confruntat cu breșe și încălcări de securitate a datelor personale sau care au fost obiectul investigații GDPR întreprinse de Autoritatea Națională de Supraveghere, A.N.S.P.D.C.P.

Servicii Complete GDPR

Cu onoare prezentam cei mai importanti clienti care au beneficiat de serivicii GDPR complete:

  • Graftex Prodcom – Bigotti & Massini;
  • Grupul de firme Terramold;
  • Clinica stomatologica Dentesse;
  • Cstari Plast - Jager Group;
  • Techno Pro srl;
  • Nova Insurance Broker Asigurare Reasigurare;
  • Vertical Assurance Broker de Asigurare srl;
  • Astailor Shine srl;
  • RomEuro Service srl;
  • Primaria Luncavita;
  • Krom Invest IFN, etc.;

Servicii GDPR

Tot în portofoliul serviciilor GDPR se regăsesc și următori clienți și parteneri:

  • Orepan srl;
  • Ilie Marian A.I.I. Pensiunea Valea Fagilor;
  • Fundatia Eurolink Casa Europei;
  • Euro Profis - Axe Business Soluions srl;
  • Asociația Română de Hipnoza;
  • Pro Succes Training srl;
  • Eight Sense Tech srl - Virtual Estate;
  • SILVEX STYLE B2C srl;
  • Pro Succes Training;
  • Asociatia Lumen;
  • Saint Angel srl;
  • Ang Financial Partners srl;

Kit GDPR și Cursuri de formare GDPR - DPO

Cursurile GDPR, DPO și Cybersecurity susținute până în prezent, precum și Kiturile GDPR dezvoltate de compania noastră au asistat organizațiile în implementarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea respectării prevederilor GDPR, organizații dintre care amintim:

  • AutoNet Import;
  • Robert BOSCH;
  • Makita Romania;
  • LukOil;
  • CNCF CFR SA;
  • Romexpo;
  • Romgaz SA;
  • VDT Construct Impex srl;
  • Velux România;
  • Institutul Național de Comunicații – ICI;
  • IMAS Marketing și Sondaje SA;
  • Teatrul Național IL Caragiale;
  • Deichmann;
  • HM BAGS;
  • EUROPEAN FOOD SA;
  • ROMAERO SA;
  • PORT ROMANEL SRL;
  • GPV ROMANIA PRODCOM SERV SRL;
  • ROCAS DECOR SRL;
  • Remat Vrancea SA;
  • Comboteh SA;
  • Electroceramica SA;
  • Liga Profesionistă de Fotbal;
  • Club Sportiv U Craiova SA;
  • GPV Romania Prodcom Serv;
  • Energomontaj SA;
  • ENET SA Focșani;
  • RO Group International SA;
  • RBluenote Communications SA;
  • COMTRANS SA;
  • Cocor Turism SA;
  • Covasna Estival 2002 SA;
  • Teatrul National IL Caragiale;
  • Asociația Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni;
  • C.A.R. SOLIDARITATEA BRAILA;
  • C.A.R. A PENSIONARILOR CALARASI;
  • IFN GARANT GRUP CREDITE SRL;
  • CREDIT PENTRU FIECARE IFN SA;
  • G.P.N. NR.6, TALPE, DRAGANESTI;
  • ACTIVA CONSTRUCTII SA;
  • IIRUC Service SA;
  • TREMAG SA;
  • COLEGIUL MEDICILOR SUCEAVA
  • Asociația Societatea de Neurologie din Romania;
  • Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci;
  • Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru tineri Sf. Stelian;
  • Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman;
  • Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Brasov;
  • Școala Gimnazială "DUMITRU N. CRISTEA";
  • Școala Gimnazială "Spiru Haret" Oltenița;
  • Colegiul Scoala Națională de Gaz;
  • Școala Mânzălești Buzău;
  • Școala Spiru Haret Oltenița;
  • Liceul Lucian Blaga Constanța;
  • Consiliul Județului Prahova;
  • Primăria Luncavița;
  • Primăria Cristuru Secuiesc;
  • Primăria Fetești;
  • Primăria Curicova;
  • Primăria Alba Iulia, etc.

Alături de aceste organizații se mai regăsesc și o serie de companii private dintre care amintim:

  • 3pillar Global Srl;
  • Aac Conttax Team Srl;
  • Adjectiv Consulting Srl;
  • Agral Prod Srl;
  • Albani Forex Srl;
  • Apertus Consulting Srl;
  • Aprilia Top Srl;
  • Autofrigo Center Srl;
  • Autosport System Srl;
  • B2brands Srl;
  • Bionorica Romania Srl;
  • Bravo Europa Srl;
  • Brg Poker Place Srl;
  • Bursa De Produse It Srl;
  • Cabinet Medical Veterinar Concesiune;
  • Camident Ro Srl;
  • Carabu Medical Srl;
  • Cezacon Med Srl;
  • Cliniqmed Consult srl;
  • Comfortex Home Design Srl;
  • Comgraf Srl;
  • Comrace Computers Srl;
  • Contab Team Business Srl;
  • Control Service Srl;
  • Davycont Srl;
  • Decatraf Srl;
  • Digitalicus Srl;
  • Dinamic Consult Srl;
  • Dotcom It Pro Srl;
  • Easy Medical Srl;
  • Electrocenter Srl;
  • Elektra Renewable Support Srl;
  • Eurocall Inc Srl;
  • Exclusivist Job Company Srl;
  • Express Elite Security Srl;
  • Farm Srl;
  • Federatia Romana De Dans Sortiv;
  • Fiscal Cont Srl;
  • Flyweb Srl;
  • Fundatia Yana You Are Not Alone;
  • G.S. Pro Group 2000 Srl;
  • General Expert Srl;
  • Genius It Solutions Srl;
  • Geocrissilflor Farm Srl;
  • Globus Transport Srl;
  • Gradina Verde Srl;
  • Green Enviro Consulting Srl;
  • Horatiu Srl;
  • Hr Conseils Srl;
  • In Lead Consultancy Srl;
  • Intel Pro Resources Srl;
  • Interndiabtec Srl;
  • Iri Srl;
  • It Embassy Srl;
  • Johanesqualitat Srl;
  • K2 Top Business Consulting Srl;
  • Karintia Softis Group Srl;
  • Kite Digital Srl;
  • Kst Consulting Srl;
  • Lacon Electronic Srl;
  • Lms - Viitorul Tau Srl-D;
  • Luminos Labs Srl;
  • Marumedia Comp Srl;
  • Maty It&Electronics Srl;
  • Mercom Srl;
  • Nalba Srl;
  • Natanael Industries Srl;
  • Neal Brothers Srl;
  • Netprotect Srl;
  • Nicovid Srl;
  • Obștea Cerbul Novaci;
  • Oligopol Srl;
  • Oxfix Market Srl;
  • Partenope Frutta Srl;
  • Pharmec Software Srl;
  • Pixelarium Srl;
  • Plantextrakt Srl;
  • Plantmed Srl;
  • Pro Life Concept Srl;
  • Procariera M&S;
  • Promedical Services Srl;
  • Pssm Cuanto Srl;
  • Psydevelopment Education Srl;
  • Rafil House Srl;
  • Rapsodia Srl;
  • Ravici Consulting Srl;
  • Raw Visuals Net Srl;
  • Recensio Nobilis Srl;
  • Remarkt Magazine Srl;
  • Riela Romania Srl;
  • Rocip Instal Srl;
  • Roed Proauto Srl;
  • Salstar Srl;
  • Sam Car Service 2008;
  • Sampha Consult Srl;
  • Sandrelli Srl;
  • Scut Protect Srl;
  • Selavi Prod Srl;
  • Servland Srl;
  • Silvesrom Srl;.
  • Silvex Style B2c Srl;
  • Sinvex Multiservice Srl;
  • Smart Electro Distribution Srl;
  • Smart Soft & Services Srl;
  • Spes Invest Srl;
  • Stady Product Jr Srl;
  • Studio Firefly Srl;
  • Suport Solutions Srl;
  • Sv Oltenia Consult Srl;
  • Touropa Srl;
  • Transil Pro Data Srl;
  • Tripe Ana Smaranda;
  • Trust Hr Pro Team Srl;
  • Tsc Combined Transport Srl;
  • Tvi Construct Srl;
  • U.F.S. "Atlas";
  • Universal Co Sa;
  • Viva Control Srl;
  • Watchsabguard Srl;
  • Wts Shared Service Solutions Srl;
  • Zulmire Srl, etc.


Profita de oferta si comanda acum Kit GDPR COMPLET 2020 format din 12 Kituri GDPR cu peste 200 documente + gratuit alte 145 documente si software gratuit
Kit GDPR Masuri tehnice si organizatorice impuse de legislatia protectiei datelor Regulamentul EU 678/2016 si Legea 190/2018
Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Curs GDPR formare DPO conform cod COR 242231 + Kit pt DPO + Schema Implementare GDPR conform prevederilor Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Cursul tip Mini-MBA CIPM Certified Information Privacy Management - Fundamentele managementului confidentialitatii datelor
Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity
Curs tip Mini-MBA CISM Certified Information Security Manager - Fundamentele managementului securității cibernetice - Cybersecurity

Magazin KIT-uri GDPR

Stiri GDPR

Descarca gratuit documente GDPR * Download GDPR

Vă prezentăm în continuare o listă de documente GDPR utile în aplicarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal, precum și un set de documente demonstrative ce sunt incluse in Kiturile GDPR Download Documente GDPR informative gratuite Schema procesului de implementare GDPR Plan de monitorizare conformitate GDPR Planul de lucru al Responsabilului cu Protectia Datelor […]


Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date – Document Demo Kit GDPR

Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date Aceste documente vă sunt necesare pentru implementarea GDPR, cu ajutorul Kitului de implementare GDPR acestora organizația va putea demonstra instituirea și aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzatoare menite să gestioneze și să protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le deține sau […]


Cctv Informare Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Din colecția de documente specifice GDPR incluse in TOOL-KIT-urile GDPR pe care le punem la dispoziție persoanelor interesate, vă prezentăm în continuare materialul atașat mai jos pentru a putea să vă faceți o imagine despre modul nostru de realizare a documentației și nivelul de profesionalism cu care acestea sunt aboradate. Rețineți faptul că acest document […]


Grup Lucru Articol 29 – WP253 – Instituirea de sanctiuni si amenzi administrative

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


Afis de informare angajati si clienti cu privire la drepturile lor conform cu GDPR

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


Proleasing Motors amendat cu 15000 euro pentru expunerea datelor a 436 clienti

Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.06.2020 o investigație la operatorulProleasing Motors SRL și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul Proleasing Motors SRL a fost sancționat … Continuă să citești →


Telekom sanctionat cu amenda de 3000 euro pentru incalcarea GDPR

Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.04.2020 o investigație la operatorul Telekom Romania Communications SA și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul TelekomRomania Communications SA a fost sancționat contravențional cu amendă în … Continuă să citești →


Amenda GDPR – 2500 Euro Uttis Industries srl

În luna iulie, Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat o investigație la operatorul UTTIS INDUSTRIES SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederile art. 12 și art. 5 alin. (1) lit. c) coroborate cu art. 6 dinRegulamentul (UE) 2016/679 … Continuă să citești →


Servicii de consultanta de urgenta SOS GDPR pentru incidente de securitate

Ai o problema? Ai o bresa sau un incident d securitate? In 72 de ore trebuie sa o raportezi! Comanda chiar acum serviciul consultanță de urgență S.O.S. GDPR Serviciul consultanta de urgenta SOS GDPR  ofera suportul in desfasurarea activitatii organizatiilor din punct … Continuă să citești →


Amenda pentru ca nu a facut dovada obtinerii consimtamantului

Autoritatea Națională de Supraveghere, ANSPDCP a finalizat o investigație la operatorulArtmark Holding SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederileart. 13 alin. (1) lit. q) din Legea nr. 506/2004, coroborat cu art. 13 alin. (5) din Legea nr. 506/2004 … Continuă să citești →


Servicii GDPR si Kituri GDPR, pentru conformarea la prevederile legislatiei protectiei datelor

Vă oferim Servicii GDPR și soluții pentru a suține organizația pentru a se conforma la prevederile impuse de legislația privind protecția datelor cu caracter personal și GDPR alături de specialiștii din echipa EuroMarket.ro. ANSPDCP a început verificarea respectării și aplicării … Continuă să citești →



Stirile ProTV: Firmele, obligate să protejeze datele personale ale românilor. Amenzile sunt uriaşe
GDPR Date Personale la Stirile Pro TV
CIOSUERD:
Despre GDPR si formarea DPO
Catedra Internationala Jean Bart
iLikeIT:
Despre GDPR
iLikeIT: Cum ne putem proteja datele persoanele
Antena1:
Date Personale la Antena 1