Solutii Marketing & Promovare online, Grafica, SEO & SEM, UI, UX, Servicii GDPR
Consultanta GDPR Implementare GDPR Solutii Servicii GDPR protectia datelor personale

Proceduri GDPR Procedura GDPR Model Procedura GDPR Model Proceduri

Informatii utile despre Proceduri GDPR, modul in care se utilizeaza o Procedura GDPR

Activand in domeniul protectiei datelor personale inca din anul 2014, in acesti 6 ani de experienta am reusit sa consolidam o echipa de consultanti dedicati si specializati in protectia datelor, respectarea confidentialitatii datelor personale si in securitatea IT, Specialistii GDPR care va stau la dispozitiei pentru a va asigura un proces adecvat prin care sa deveniti Conform cu GDPR - GDPR Compliance - altfel spus, se vor asigura ca respectati intocmai prevederile Regulamentului GDPR.

Va stam la dipozitie cu gama completa de servicii GDPR: consultanta, audit conformitate, implementare GDPR, elaborare politici si proceduri GDPR, solutii pentru protectia datelor, alaturi de gama de serivici Legal si IT aferenta.



Proceduri reprezintă un set de acţiuni realizate de către organizatiei ca răspuns la problemele identificate interior sau pentru conformarea la prevederi legislative.

Proceduri pot fi individuale sau include ca parte a unor Politici interne operationale sau ordinare.

O procedura va contine instructiunile necesare pas cu pas pentru desfasurearea unui flux ca parte a unui proces dintr-o operatiune.

Procesul de elaborare a unei proceduri se caracterizează prin faptul că specifică explicit modul de desfasurare a fluxului vizat, persoanele implicate si responsabile, echipamentele si resursele utilizate, modul de aplicare si domeniul, baza legala.

De exemplu, din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal (GDPR), elaborarea unei PROCEDURI GDPR implica instructiuni privind responsabilul de implementare, persoanele vizate care trebuie sa respecte procedura, sanctiuni pentru nerespectare, instructiuni specifice pentru diverse situatii ce se pot ivi, formulare si documente interne, un set de Masuri tehnice si organizatorice adecvate menite sa asigure conforitatea procesarii datelor conform GDPR in fluxul vizat.

În acest caz, cheia procesului de elaborare a unei proceduri GDPR constă în definirea corectă a instructiunilor si pasilor ce trebuie urmati pentru a evita abateri legislative sau operationale, pentru solutionarea aspectelor relevate in urma auditului de conformitate desfasurat pe flux.



Cele mai intalnite Proceduri GDRP

Va prezentam o lista succinta de Proceduri GDPR utilizate de organizatii pentru reglementarea activitatii acestora:

Procedura Masurile generale de administrare a securitatii informationale

Procedura Tipul de acces la datele personale

Procedura Utilizarea de Echipamente IT, medii de stocare mobile, terminale de acces

Procedura Restrictii in utilizarea computerelor si a echipamentelor IT

Procedura Fisierele de acces si bazele de date interne

Procedura Sistemele de telecomunicatii

Procedura Securitatea mediului fizic si a tehnologiilor informationale

Procedura Identificarea si autentificarea utilizatorilor

Procedura Identificarea si autentificarea echipamentului

Procedura Administrarea identificatorilor utilizatorilor

Procedura Utilizarea parolelor in procesul asigurarii securitatii informationale

Procedura Controlul administrarii accesului la date personale

Procedura Realizarea copiilor de siguranta

Procedura Accesul de la distanta la datele organizatiei si telemunca

Procedura Imprimarea datelor

Procedura Limitarea folosirii tehnologiilor fara fir – wireless

Procedura Securitatea electroenergetica

Procedura Securitatea cablurilor de retea

Procedura Asigurarea securitatii anti-incediere a sistemelor informationale

Procedura Marcarea documentelor

Procedura Echipamente hardware utilizate

Procedura Instruirea personalului

Procedura Administrarea accesului echipamentului portabil si mobil

Procedura Notificarea angajatilor, clientilor si vizitatorilor cu privire la monitorizarea activitatii

Procedura Interventii in cazul defectiunilor hardware

Procedura Salvarile de date, stocarea si pastrarea acestora

Procedura Achizitii echipamente hardware si/sau software

Procedura Modificari sau defectiuni ale aplicatiilor software

Procedura Exploatarea aplicatiilor informatice

Procedura Activitati de mentenanta privind componentele hardware

Procedura Posta electronica, sesizari pe site-ul web, sesizari de pe alte site-uri de specialitate

Procedura Rezolvarea documentelor/problemelor repartizate spre rezolvare

Procedura Anuntarea defectiunilor hardware/software catre subcontractanti (service, garantii si/sau asistenta)

Procedura Parasirea temporara a calculatorului. Blocarea/Oprirea Calculatorului

Procedura Atribuirea/schimbarea/anularea utilizatorilor si a parolelor de access

Procedura Utilizarea resurselor si accesului la Internet si Intranet

Procedura AUDIT INTERN IT

Procedura Colectarea datelor

Procedura Prelucrarea manuala de date cu caracter personal

Procedura Manipularea datelor cu caracter personal

Procedura Stocarea datelor personale

Procedura Retentia datelor personale

Procedura Solicitare aces la datele personale

Procedura Transferul International de Date Personale

Procedura Raspuns in cazul unui Incident de Securitate

Procedura modul in care se efectueaza Triajul epidemiologic (aparuta pe fondul pandemiei declansate de noul Coronavirus - COVID19)


Pentru organizatiile interesate am dezvoltat un Kit GDPR ce contine 67 de Politici GDPR si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 care poate fi comanda online de aici.
In functie de specificul fiecarei organizatii se pot dezvolta Proceduri GDPR specifice care sa reglementeze procesarea datelor cu caracter personal in functie de specificul fiecarui flux operational.
Daca considerati oportun, echipa noastra de specialisti GDPR va sta la dispozitie cu servicii specializate in analizarea activitatii (business audit), indentificarea fluxurilor, cartografierea datelor, elaborarea de politici GDPR, elaborarea de proceduri GDPR, intocmirea formularisticii necesare, etc.

Daca nu aveti timp, nu ezitati sa ne contactati:


Pentru mai multe detalii selectați ramura informațională dorită:


Portofoliu GDPR

Începând cu anul 2017 am susținut și implementat măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru implementarea și conformitatea la GDPR pentru un număr considerabil de companii private, instituții guvernamentale, UAT-uri, instituții publice, unități de învățământ și educație, clinici private și unități medicale, dintre care amintim:

Tot în această perioada am oferit consultanța și suportul necesar Operatorilor care sau confruntat cu breșe și încălcări de securitate a datelor personale sau care au fost obiectul investigații GDPR întreprinse de Autoritatea Națională de Supraveghere, A.N.S.P.D.C.P.

Referinte GDPR

Cu onoare prezentam cei mai importanti clienti care au beneficiat de serivicii GDPR complete:

  • Graftex Prodcom – Bigotti & Massini;
  • Grupul de firme Terramold & Dentesse;
  • Cstari Plast - Jager Group;
  • Techno Pro;
  • Nova Insurance Broker Asigurare Reasigurare;
  • Astailor Shine;
  • RomEuro Service srl;
  • Krom Invest IFN, etc.;

Cursurile ce vizează GDPR și Cybersecurity, cele de formare DPO conform cod COR 242231 susținute până în prezent, precum și Kiturile GDPR dezvoltate de compania noastră au asistat organizațiile în implementarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea respectării prevederilor GDPR, organizații dintre care amintim:

  • AutoNet Import;
  • Robert BOSCH;
  • Makita Romania;
  • CNCF CFR SA;
  • Romexpo;
  • VDT Construct Impex;
  • Velux Romania;
  • Institutul National de Comunicatii – ICI;
  • IMAS Marketing si Sondaje SA;
  • Teatrul National IL Caragiale;
  • Deichmann;
  • HM BAGS;
  • Comboteh SA;
  • Electroceramica SA;
  • Liga Profesionistă de Fotbal;
  • Club Sportiv U Craiova SA;
  • GPV Romania Prodcom Serv;
  • Energomontaj SA;
  • ENET SA Focșani;
  • RO Group International SA;
  • Cocor Turism SA;
  • Covasna Estival 2002 SA;
  • Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci;
  • Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru tineri Sf. Stelian;
  • Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman;
  • Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Brasov;
  • Școala Mânzălești Buzău;
  • Școala Spiru Haret Oltenița;
  • Liceul Lucian Blaga Constanța;
  • Consiliul Județului Prahova;
  • Primăria Luncavița;
  • Primăria Cristuru Secuiesc;
  • Primăria Fetești;
  • Primăria Curicova;
  • Primăria Alba Iulia, etc


Solutii Marketing & Promovare online, Grafica, SEO & SEM, UI, UX, Servicii GDPR

Advertising, Grafică, Marketing Digital, Promovare, SEO, SEM, Dezvoltare web și aplicații dedicate, grafică digitală, UI, UX, User Journey, Servicii GDPR, Externalizare DPO, DPIA, Cursuri formare DPO, Servicii externalizare IT, etc. INFOLINE: 0752 404 328

Solutii Marketing & Promovare online, Grafica, SEO & SEM, UI, UX, Servicii GDPR



Profita de oferta si comanda acum Kit GDPR COMPLET 2020 format din 12 Kituri GDPR cu peste 200 documente + gratuit alte 145 documente si software gratuit
Kit GDPR Masuri tehnice si organizatorice impuse de legislatia protectiei datelor Regulamentul EU 678/2016 si Legea 190/2018
Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Curs GDPR formare DPO conform cod COR 242231 + Kit pt DPO + Schema Implementare GDPR conform prevederilor Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Cursul tip Mini-MBA CIPM Certified Information Privacy Management - Fundamentele managementului confidentialitatii datelor
Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity
Curs tip Mini-MBA CISM Certified Information Security Manager - Fundamentele managementului securității cibernetice - Cybersecurity
Ce putem face pentru toti
Ce am facut pentru altii
Ce putem face pentru dvs ?
matruriile

clientilor

ultimele

articole

Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale
Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale

Prezentul curs este organizat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de For... detalii →

Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania
Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania

Programul de Aliniere la standardele Uniunii Europene a Unitatilor Teritorial Administrative din punct de vedere al transparentei decizionale si a interfetei instituitiei cu cetatenii din comunitatea ... detalii →

Servicii oferite
Servicii oferite

Euro Market Advertising, prin departamentele sale specializate executa comenzi personalizate si adaptate necesitatilor dezvoltarii si promovarii afacerii dvs. pe diverse linii de activitate: - Departa... detalii →

Supavietuirea afacerii dvs
Supavietuirea afacerii dvs

Pregatiti-va pentru ce e mai rau din timp. Puneti la adapost informatiile dvs IT si pregatiti un plan de reluare a activitatii. Daca maine ar avea loc un dezastru, un incendiu, un furt, ati putea rel... detalii →

Management
Management

Din Noiembrie 2013 am inceput sa indrumam administratia restaurantului olandez AAD's Place, iar incepand cu aprilie 2014 si pana in ianuarie 2016, am preluat intreaga administrare a acestuia ajungand ... detalii →

nu rata

Magazin Kit GDPR Documente, Solutii, Manuale, Registre, etc

Descarca gratuit documente GDPR * Download GDPR

Vă prezentăm în continuare o listă de documente GDPR utile în aplicarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal, precum și un set de documente demonstrative ce sunt incluse in Kiturile GDPR Download Documente GDPR informative gratuite Schema procesului de implementare GDPR Plan de monitorizare conformitate GDPR Planul de lucru al Responsabilului cu Protectia Datelor […]


Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date – Document Demo Kit GDPR

Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date Aceste documente vă sunt necesare pentru implementarea GDPR, cu ajutorul Kitului de implementare GDPR acestora organizația va putea demonstra instituirea și aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzatoare menite să gestioneze și să protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le deține sau […]


Cctv Informare Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Din colecția de documente specifice GDPR incluse in TOOL-KIT-urile GDPR pe care le punem la dispoziție persoanelor interesate, vă prezentăm în continuare materialul atașat mai jos pentru a putea să vă faceți o imagine despre modul nostru de realizare a documentației și nivelul de profesionalism cu care acestea sunt aboradate. Rețineți faptul că acest document […]


Grup Lucru Articol 29 – WP253 – Instituirea de sanctiuni si amenzi administrative

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


Afis de informare angajati si clienti cu privire la drepturile lor conform cu GDPR

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


ultimele

stiri GDPR

Proleasing Motors amendat cu 15000 euro pentru expunerea datelor a 436 clienti

Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.06.2020 o investigație la operatorulProleasing Motors SRL și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul Proleasing Motors SRL a fost sancționat … Continuă să citești →


Telekom sanctionat cu amenda de 3000 euro pentru incalcarea GDPR

Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.04.2020 o investigație la operatorul Telekom Romania Communications SA și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul TelekomRomania Communications SA a fost sancționat contravențional cu amendă în … Continuă să citești →


Amenda GDPR – 2500 Euro Uttis Industries srl

În luna iulie, Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat o investigație la operatorul UTTIS INDUSTRIES SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederile art. 12 și art. 5 alin. (1) lit. c) coroborate cu art. 6 dinRegulamentul (UE) 2016/679 … Continuă să citești →


Servicii de consultanta de urgenta SOS GDPR pentru incidente de securitate

Ai o problema? Ai o bresa sau un incident d securitate? In 72 de ore trebuie sa o raportezi! Comanda chiar acum serviciul consultanță de urgență S.O.S. GDPR Serviciul consultanta de urgenta SOS GDPR  ofera suportul in desfasurarea activitatii organizatiilor din punct … Continuă să citești →


Amenda pentru ca nu a facut dovada obtinerii consimtamantului

Autoritatea Națională de Supraveghere, ANSPDCP a finalizat o investigație la operatorulArtmark Holding SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederileart. 13 alin. (1) lit. q) din Legea nr. 506/2004, coroborat cu art. 13 alin. (5) din Legea nr. 506/2004 … Continuă să citești →


Servicii GDPR si Kituri GDPR, pentru conformarea la prevederile legislatiei protectiei datelor

Vă oferim Servicii GDPR și soluții pentru a suține organizația pentru a se conforma la prevederile impuse de legislația privind protecția datelor cu caracter personal și GDPR alături de specialiștii din echipa EuroMarket.ro. ANSPDCP a început verificarea respectării și aplicării … Continuă să citești →


722cursanti
210siteuri web
28magazine online
762grafice
Solutii de implementare si conformare la prevederile GDPR si Servicii Externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor

Oferta de servicii GDPR
Solicita acum oferta noastra de servicii de implementare GDPR pentru a va asigura ca organizatia dvs. respecta prevederile impuse de cadrul legislativ privind protectia datelor personale.
Click aici pentru oferta
Informatii generale despre GDPR

Timp generare: 1.0622 secunde