Solutii Marketing & Promovare online, Grafica, SEO & SEM, UI, UX, Servicii GDPR
Consultanta GDPR Implementare GDPR Solutii Servicii GDPR protectia datelor personale

Politici GDPR Politica GDPR Model Politica GDPR Model Politici

Informatii utile despre Politici GDPR, modul in care se utilizeaza o politica GDPR

Activand in domeniul protectiei datelor personale inca din anul 2014, in acesti 6 ani de experienta am reusit sa consolidam o echipa de consultanti dedicati si specializati in protectia datelor, respectarea confidentialitatii datelor personale si in securitatea IT, Specialistii GDPR care va stau la dispozitiei pentru a va asigura un proces adecvat prin care sa deveniti Conform cu GDPR - GDPR Compliance - altfel spus, se vor asigura ca respectati intocmai prevederile Regulamentului GDPR.

Va stam la dipozitie cu gama completa de servicii GDPR: consultanta, audit conformitate, implementare GDPR, elaborare politici si proceduri GDPR, solutii pentru protectia datelor, alaturi de gama de serivici Legal si IT aferenta.



Politicile interne reprezintă un set de acţiuni realizate de către organizatiei ca răspuns la problemele identificate interior sau pentru conformarea la prevederi legislative.

Politicile interne operationale sau ordinare cuprind studiul deciziilor operational administrative de alocare a diverselor forme de resurse (materiale, financiare, de know-how, simbolice, responsabilitati).

Procesul de elaborare a politicii se caracterizează prin faptul că reprezintă, pe de o parte, un proces analitic (identificarea si rezolvarea unei probleme / conformarea la o prevedere legala), iar pe de altă parte, un reglementarea modului de desfasurarea a unui proces operational intern.

Din perspectiva procesului analitic, elaborarea politicilor interne reprezintă identificarea de soluţii pentru problemele existente, făcând apel la raţionalitate în vederea îndeplinirii scopurilor organizationale si legale.

De exemplu, din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal (GDPR), elaborarea unei POLITICI GDPR implica realizarea unui audit (identificare) asupra unei operatiuni, analizarea proceselor componente, realizarearea fluxurilor care angreneaza date personale, cartografierea datelor (temei, retentie, responsabil, surse, terti, etc), emiterea de instructiuni de operare ce pot fi insotite de Proceduri GDPR specifice, Registre GDPR, Formulare si documente interne alaturi de un set de Masuri tehnice si organizatorice adecvate menite sa asigure conforitatea procesarii datelor conform GDPR.

În acest caz, cheia procesului de elaborare a unei politici GDPR constă în definirea corectă a problemei - un rezultat pertinent si obiectiv al auditului de conformitate, identificarea şi analiza unui set de soluţii adecvat, selectarea alternativei care rezolvă cel mai bine problema, masuri tehnice si organizatorice si asigura un grad de conformitate adecvat.


Cele mai intalnite Politici GDPR pentru mediul online

Va prezentam o lista succinta de politici GDPR utilizate de siteuri web si aplicatii mobile:

Politica Cookies - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se utilizeaza fisierele de tip cookies pe de catre un site

Politica de procesare date personale, Politica GDPR sau Politica date personale - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele personale de catre detinatorul siteului in cadrul siteului web - activitatea fizica (non-online) a operatorului este regelementata de alta poltica GDPR. Aceasta trebuie sa vizeze toate fuxurile ce angreneaza date personale din site: formulare, recenzii, comenzi, alerte, notificari, remarketing, etc.

Politica de newsletter - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele in cadrul sitelui in fluxul de abonare la newsletter. Cel mai frecvent aceste specificatii sunt incluse in politica de procesare date online (cea de mai sus).

Politica de comentarii, recenzii - reviewuri, testimoniale - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele in situatiile cand sunt postate si afisate comentarii, testimoniale sau reviewuri in cadrul siteului web.

Politica de newsletter - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele in cadrul sitelui in fluxul de abonare la newsletter. Cel mai frecvent aceste specificatii sunt incluse in politica de procesare date online (cea de mai sus).


Cele mai intalnite politici GDRP pentru mediul fizic - offline

Va prezentam o lista succinta de politici GDPR utilizate de organizatii pentru reglementarea activitatii acestora:

Politica GENERALA privind Protectia Date Personale - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele cu caracter personal la nivelul organizatiei

Politica Gestionare Incidente – Brese Securitate - Politica GDPR ce reglementeaza gestionarea breselor si incidentelor de securitate asupra datelor personale

Politica de solutionare DSAR - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesare solicitarile de exercitare a drepturilor persoanelor fizice conform prevederilor impuse de GDPR si Legea 190/2018.

Politica Evaluare Riscuri Securitate - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se efectueaza evaluarile privind riscurile de securitate a datelor

Politica DPIA - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se realizeaza evaluarile de impact asupra protectiei datelor personale

Politica Audit Intern - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se realizeaza auditul intern privind mentinerea gradului de confidentialitate

Politica Birou Curat – Ecran Curat - Politica GDPR ce reglementeaza modul de organizare al mediului de lucru la birou

Politica Echipamente personale - Politica GDPR ce reglementeaza utilizarea echipamentelor personale in organizatie

Politica Comunicare date personal - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se efectueaza comunicarile care contin date personale

Politica Conducere Vehicule - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt utilizate autovehicolele organizatiei

Politica Monitorizare GPS - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se efectueaza si proceseaza datele rezultate din monitorizarea prin geolocalizare

Politica Monitorizare Angajati - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se efectueaza si proceseaza datele rezultate din monitorizarea activitatii angajatior

Politica Protectie Date Angajati - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se proceseaza datele personale ale angajatilor

Politica Retentia datelor - Politica GDPR ce reglementeaza controlul si perioada de retinere a datelor cu caracter personal

Politica Distrugere date - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt eliminate documentele care contin datele personale a caror perioada de retentie este expirata

Politica Securitate Laptopuri - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se asigura securitatea echipamenelor de tip laptop/notebook

Politica Securitate Telefoane si Tablete - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se asigura securitatea echipamenelor mobile

Politica Securitatea prelucrarii datelor personale - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care este asigurata securitate datelor personale

Politica Supraveghere Video CCTV - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se proceseaza datele preluate prin sistemele de monitorizare video CCTV

Politica Social Media - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care se expun datele in mediul social online

Politica Remote - Politica GDPR ce reglementeaza lucrul si accesul la distanta

Politica Arhivare - Politica GDPR ce reglementeaza modul de arhivare a documentelor personale si accesul la arhivare

Politica Candidati - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele candidatilor pentru posturi vacante

Politica Subcontractanti - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele prin intermediul subcontractantilor

Politica Furnizori - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele furnizorilor

Politica Service - Politica GDPR ce reglementeaza modul in care sunt procesate datele din operatiunile de service

Politica Triaj epidemiologic - Politica GDPR ce reglementeaza modul de realizare al triajului epidemiologic (aparuta pe fondul pandemiei declansate de noul Coronavirus - COVID19)


Pentru organizatiile interesate am dezvoltat un Kit GDPR ce contine 67 de Politici GDPR si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 care poate fi comanda online de aici.
In functie de specificul fiecarei organizatii se pot dezvolta Politici GDPR specifice care sa reglementeze procesarea datelor cu caracter personal in functie de specificul fiecarui flux operational.
Daca considerati oportun, echipa noastra de specialisti GDPR va sta la dispozitie cu servicii specializate in analizarea activitatii (business audit), indentificarea fluxurilor, cartografierea datelor, elaborarea de politici GDPR, elaborarea de proceduri GDPR, intocmirea formularisticii necesare, etc.

Daca nu aveti timp, nu ezitati sa ne contactati:


Pentru mai multe detalii selectați ramura informațională dorită:


Portofoliu GDPR

Începând cu anul 2017 am susținut și implementat măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru implementarea și conformitatea la GDPR pentru un număr considerabil de companii private, instituții guvernamentale, UAT-uri, instituții publice, unități de învățământ și educație, clinici private și unități medicale, dintre care amintim:

Tot în această perioada am oferit consultanța și suportul necesar Operatorilor care sau confruntat cu breșe și încălcări de securitate a datelor personale sau care au fost obiectul investigații GDPR întreprinse de Autoritatea Națională de Supraveghere, A.N.S.P.D.C.P.

Referinte GDPR

Cu onoare prezentam cei mai importanti clienti care au beneficiat de serivicii GDPR complete:

  • Graftex Prodcom – Bigotti & Massini;
  • Grupul de firme Terramold & Dentesse;
  • Cstari Plast - Jager Group;
  • Techno Pro;
  • Nova Insurance Broker Asigurare Reasigurare;
  • Astailor Shine;
  • RomEuro Service srl;
  • Krom Invest IFN, etc.;

Cursurile ce vizează GDPR și Cybersecurity, cele de formare DPO conform cod COR 242231 susținute până în prezent, precum și Kiturile GDPR dezvoltate de compania noastră au asistat organizațiile în implementarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea respectării prevederilor GDPR, organizații dintre care amintim:

  • AutoNet Import;
  • Robert BOSCH;
  • Makita Romania;
  • CNCF CFR SA;
  • Romexpo;
  • VDT Construct Impex;
  • Velux Romania;
  • Institutul National de Comunicatii – ICI;
  • IMAS Marketing si Sondaje SA;
  • Teatrul National IL Caragiale;
  • Deichmann;
  • HM BAGS;
  • Comboteh SA;
  • Electroceramica SA;
  • Liga Profesionistă de Fotbal;
  • Club Sportiv U Craiova SA;
  • GPV Romania Prodcom Serv;
  • Energomontaj SA;
  • ENET SA Focșani;
  • RO Group International SA;
  • Cocor Turism SA;
  • Covasna Estival 2002 SA;
  • Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci;
  • Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru tineri Sf. Stelian;
  • Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman;
  • Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Brasov;
  • Școala Mânzălești Buzău;
  • Școala Spiru Haret Oltenița;
  • Liceul Lucian Blaga Constanța;
  • Consiliul Județului Prahova;
  • Primăria Luncavița;
  • Primăria Cristuru Secuiesc;
  • Primăria Fetești;
  • Primăria Curicova;
  • Primăria Alba Iulia, etc


Solutii Marketing & Promovare online, Grafica, SEO & SEM, UI, UX, Servicii GDPR

Advertising, Grafică, Marketing Digital, Promovare, SEO, SEM, Dezvoltare web și aplicații dedicate, grafică digitală, UI, UX, User Journey, Servicii GDPR, Externalizare DPO, DPIA, Cursuri formare DPO, Servicii externalizare IT, etc. INFOLINE: 0752 404 328

Solutii Marketing & Promovare online, Grafica, SEO & SEM, UI, UX, Servicii GDPR



Profita de oferta si comanda acum Kit GDPR COMPLET 2020 format din 12 Kituri GDPR cu peste 200 documente + gratuit alte 145 documente si software gratuit
Kit GDPR Masuri tehnice si organizatorice impuse de legislatia protectiei datelor Regulamentul EU 678/2016 si Legea 190/2018
Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Curs GDPR formare DPO conform cod COR 242231 + Kit pt DPO + Schema Implementare GDPR conform prevederilor Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Cursul tip Mini-MBA CIPM Certified Information Privacy Management - Fundamentele managementului confidentialitatii datelor
Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity
Curs tip Mini-MBA CISM Certified Information Security Manager - Fundamentele managementului securității cibernetice - Cybersecurity
Ce putem face pentru toti
Ce am facut pentru altii
Ce putem face pentru dvs ?
matruriile

clientilor

ultimele

articole

Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale
Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale

Prezentul curs este organizat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de For... detalii →

Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania
Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania

Programul de Aliniere la standardele Uniunii Europene a Unitatilor Teritorial Administrative din punct de vedere al transparentei decizionale si a interfetei instituitiei cu cetatenii din comunitatea ... detalii →

Servicii oferite
Servicii oferite

Euro Market Advertising, prin departamentele sale specializate executa comenzi personalizate si adaptate necesitatilor dezvoltarii si promovarii afacerii dvs. pe diverse linii de activitate: - Departa... detalii →

Supavietuirea afacerii dvs
Supavietuirea afacerii dvs

Pregatiti-va pentru ce e mai rau din timp. Puneti la adapost informatiile dvs IT si pregatiti un plan de reluare a activitatii. Daca maine ar avea loc un dezastru, un incendiu, un furt, ati putea rel... detalii →

Management
Management

Din Noiembrie 2013 am inceput sa indrumam administratia restaurantului olandez AAD's Place, iar incepand cu aprilie 2014 si pana in ianuarie 2016, am preluat intreaga administrare a acestuia ajungand ... detalii →

nu rata

Magazin Kit GDPR Documente, Solutii, Manuale, Registre, etc

Descarca gratuit documente GDPR * Download GDPR

Vă prezentăm în continuare o listă de documente GDPR utile în aplicarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal, precum și un set de documente demonstrative ce sunt incluse in Kiturile GDPR Download Documente GDPR informative gratuite Schema procesului de implementare GDPR Plan de monitorizare conformitate GDPR Planul de lucru al Responsabilului cu Protectia Datelor […]


Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date – Document Demo Kit GDPR

Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date Aceste documente vă sunt necesare pentru implementarea GDPR, cu ajutorul Kitului de implementare GDPR acestora organizația va putea demonstra instituirea și aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzatoare menite să gestioneze și să protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le deține sau […]


Cctv Informare Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Din colecția de documente specifice GDPR incluse in TOOL-KIT-urile GDPR pe care le punem la dispoziție persoanelor interesate, vă prezentăm în continuare materialul atașat mai jos pentru a putea să vă faceți o imagine despre modul nostru de realizare a documentației și nivelul de profesionalism cu care acestea sunt aboradate. Rețineți faptul că acest document […]


Grup Lucru Articol 29 – WP253 – Instituirea de sanctiuni si amenzi administrative

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


Afis de informare angajati si clienti cu privire la drepturile lor conform cu GDPR

Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


ultimele

stiri GDPR

Proleasing Motors amendat cu 15000 euro pentru expunerea datelor a 436 clienti

Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.06.2020 o investigație la operatorulProleasing Motors SRL și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul Proleasing Motors SRL a fost sancționat … Continuă să citești →


Telekom sanctionat cu amenda de 3000 euro pentru incalcarea GDPR

Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.04.2020 o investigație la operatorul Telekom Romania Communications SA și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul TelekomRomania Communications SA a fost sancționat contravențional cu amendă în … Continuă să citești →


Amenda GDPR – 2500 Euro Uttis Industries srl

În luna iulie, Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat o investigație la operatorul UTTIS INDUSTRIES SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederile art. 12 și art. 5 alin. (1) lit. c) coroborate cu art. 6 dinRegulamentul (UE) 2016/679 … Continuă să citești →


Servicii de consultanta de urgenta SOS GDPR pentru incidente de securitate

Ai o problema? Ai o bresa sau un incident d securitate? In 72 de ore trebuie sa o raportezi! Comanda chiar acum serviciul consultanță de urgență S.O.S. GDPR Serviciul consultanta de urgenta SOS GDPR  ofera suportul in desfasurarea activitatii organizatiilor din punct … Continuă să citești →


Amenda pentru ca nu a facut dovada obtinerii consimtamantului

Autoritatea Națională de Supraveghere, ANSPDCP a finalizat o investigație la operatorulArtmark Holding SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederileart. 13 alin. (1) lit. q) din Legea nr. 506/2004, coroborat cu art. 13 alin. (5) din Legea nr. 506/2004 … Continuă să citești →


Servicii GDPR si Kituri GDPR, pentru conformarea la prevederile legislatiei protectiei datelor

Vă oferim Servicii GDPR și soluții pentru a suține organizația pentru a se conforma la prevederile impuse de legislația privind protecția datelor cu caracter personal și GDPR alături de specialiștii din echipa EuroMarket.ro. ANSPDCP a început verificarea respectării și aplicării … Continuă să citești →


722cursanti
210siteuri web
28magazine online
762grafice
Solutii de implementare si conformare la prevederile GDPR si Servicii Externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor

Oferta de servicii GDPR
Solicita acum oferta noastra de servicii de implementare GDPR pentru a va asigura ca organizatia dvs. respecta prevederile impuse de cadrul legislativ privind protectia datelor personale.
Click aici pentru oferta
Informatii generale despre GDPR

Timp generare: 1.0764 secunde