Servicii GDPR | Dezvoltare WEB | Servicii SEO

Consultanță de urgență tip SOS GDPR - Asistenta brese si incidente de securitate

Asigurați-vă chiar azi organizația beneficiază de sprijin de specialitate și nu se expune unor sancțiuni severe, de până la 20 milioane de Euro!


Activand in domeniul protectiei datelor personale inca din anul 2014, in acesti 6 ani de experienta am reusit sa consolidam o echipa de consultanti dedicati si specializati in protectia datelor, respectarea confidentialitatii datelor personale si in securitatea IT, Specialistii GDPR care va stau la dispozitiei pentru a va asigura un proces adecvat prin care sa deveniti Conform cu GDPR - GDPR Compliance - altfel spus, se vor asigura ca respectati intocmai prevederile Regulamentului GDPR.

Va stam la dipozitie cu gama completa de servicii GDPR: consultanta, audit conformitate, implementare GDPR, elaborare politici si proceduri GDPR, solutii pentru protectia datelor, alaturi de gama de serivici Legal si IT aferenta.


Serviciul consultanta de urgenta SOS GDPR vine in sprijinul organizatiei prin acordarea de consultanta de specialitate in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, respectarii si conformarii la prevederile Regulamentului European 679/2016, precum si a legislatiei nationale din acest domeniu.
Consultanță de urgență tip SOS GDPR

In urma multiplelor solicitari venite din partea participantilor la cursurile de formare DPO Responsabil cu protectia datelor, de Initiere in GDPR si de formare continua Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity, organizate de compania noastra impreuna cu Catedra Internationala Onorifica ”Jean Bart” realizata impreuna cu Academia Romana, a clientilor nostri pe care i-am asistat in implementarea GDPR, precum si pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va punem la dispozitie un nou serviciu de suport si consultanta de specialitate in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.


Formularea unei notificari sau raspunderea la solicitarile transmise de Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, sunt chestiuni foarte importante si acestea trebuie realizate intr-un mod profesionst si adecvat pentru a putea sustine organizatia si evita sanctiuni majore. Intarzirerea prezentarii raspunsului genereaza o penalizare in valoare de 3000 lei pentru fiecare zi cu care a fost depasit termenul trasat de Autoritate. Daca considerati oportun, profitati de acest produs si utilizati echipa de specialisti din domeniu protectiei datelor a Euro Market Solutions pentru a va indruma si sustine in astfel de situatii.


Aria de acoperire a serviciilor de consultanta de urgenta SOS GDPR

Aria de acoperire a serviciilor consultanta de urgenta SOS GDPR vizeaza urmatoarele:
  • Formularea adecvata de Notificari privind incalcari, brese, incidente de securitate a datelor personale;
  • Consultanta, evaluari, investigatii, masuri corective, plan remediere - tratamemt pentru incidentele de securitate;
  • Formularea adecvata a raspunsului pentru investigatiile si solicitarile Autoritatilor competente;
  • DSAR - Investigatii, validare, formularea raspunsurilor corespunzatoare pentru persoanele vizate in cazul exercitarii drepturilor sale sau a unor incidente de securitate.
  • Contestatii, cai de atac (procese verbale, investigatii, masuri, sanctiuni, etc.);
  • Mai jos regsiti 10 exemple de brese de securitate GDPR pentru a intelege ce inseamna si presupune un incident de securitate asupra datelor personale.

    Pentru soluționarea unei investigații Autoritatea de supraveghere poate solicita anumite informații printr-o adresă transmisă operatorului, iar în funcție de răspunsul oferit, decizându-se dacă se va încheia ancheta sau dacă va escalada, aceasta putând continua în scris, la sediul organizației sau la sediul Autorității.

    În cadrul unei investigații desfășurate de ANSPDCP, inspectorii pot solicita informații în scris, se pot prezenta la fața locului, pot invita operatorul vizat la sediul acestora sau chiar apela la expertize specializate.

    În astfel de situații sau dacă organizația dumneavoastră este obiectul unei investigații pe line de protecția datelor personale desfășurate de Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, vă recomandăm să tratați cu maxim de interes, să acordați atenția cuvenită și să acordați prioritatea necesară în soluționarea acestei situații. Nu răspundeți pripit sau în baza sfaturilor primite de la amatori sau persoane neavizate.

    Pentru susținerea și pregătirea unei strategii de apărare a organizației în cel mai favorabil mod, dacă considerați oportun, vă recomandăm să apelați la serviciile de asistență de specialitate și să profitați de expertiza echipei de profesioniști în domeniul protecției datelor personale, implementării prevederilor GDPR, suportului în fața autorităților de control, formularea de răspunsuri în cazul solicitărilor din partea autorității și pe parcursul desfășurării investigațiilor.

    Astfel vă garantați un mod eficient de abordare, o apărare adecvată, un răspuns formular profesionist, conform și sustenabil pentru organizație. Salvați chiar acum datele noastre de contact pentru asistenta în caz urgență, control sau investigații ANSPDCP – Tel. 0752 404 328 sau comandati online pachetul de servicii de Consultanta de urgenta SOS GDPR



    Caracteristici ale serviciului consultanta de urgenta SOS GDPR

    • Serviciile se vor presta la distanta, dar implica comunicarea telefonica si prin email;
    • Serviciul SOS GDPR include un numar de 5 ore de consultanta;
    • Eventualele ore suplimentare sunt taxate cu 450 lei/ora;
    • Eventualele costuri de deplasare sunt suportate de beneficiar.
    • In cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al echipei noastre de specialisti va contacta persoana care achizitionat produsul pentru a stabili detaliile necesare oferirii serviciilor.
    • Pentru alte arii de acoperire puteti sa ne contactati si impreuna identificam o solutie viabila.

    Consultanță de urgență tip SOS GDPR Asistenta in caz de bresa sau incident de securitate

    Serviciul consultanta de urgenta SOS GDPR ofera suportul in desfasurarea activitatii organizatiilor din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, sustine activitatea si actiunile prin care acestea trebuie sa notifice sau sa raspunda solicitarilor si investigatiilor din partea Autoritatilor competente (inclusiv ANSPDCP), precum si pentru verificarea si recomandarea de masuri tehnice si organizatorice pentru mentinerea unui grad adecvat de conformitate la Regulamentul European 679/2016.

    Incepand cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.P.D.C.P. a aplicat sanctiuni prin amenzi pe care le-a facut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site web.

    Autoritatea a programat si demarat aproape 400 de controale inopinate la entitatile publice si private in care vor si au fost verificate masurile intreprinse, modul in care se realizeaza procesarea si este asigurata protectia si confidentialitatea datelor detinute conform Procedurii de efectuare a investigatiilor nr. 161/09.10.2018 si in baza Legii 190/2018

    In cazul in care o organizatie identifica o bresa de securitate, daca sunt afectate date cu caracter personale, organizatia are obligatia de a notifica fara intarziere, in maxim 72 de ore, Autoritatea de supraveghere compenenta (ANSPDCP pentru Romania), in caz contrar aceasta risca sanctiuni financiare severe.

    GDPR defineste o "incalcare a datelor cu caracter personal" la articolul 4 alineatul (12): "O incalcare a securitatii care duce la distrugerea, pierderea, modificarea, dezvaluirea neautorizata sau accesul la datele personale transmise, stocate sau prelucrate in alt mod, in mod accidental sau ilegal".

    In conformitate cu Regulamentul General al UE privind protectia datelor - "GDPR" - incalcarile de date cu caracter personal care pot duce la riscul de vatamare a persoanelor afectate trebuie sa fie notificate organismelor de reglementare a datelor. In cazul in care incalcarea este susceptibila sa genereze un risc ridicat de vatamare, persoanele vizate afectate trebuie, de asemenea, sa fie instiintate.

    Exista un termen foarte scurt pentru notificarea autoritatilor de reglementare in domeniul protectiei datelor. Organizatiile care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal trebuie sa notifice incalcarile datelor cu caracter personal fara intarzieri nejustificate si, daca este posibil, nu mai mult de 72 de ore dupa ce au luat cunostinta de aceasta.

    In cazul in care se declanseaza obligatia de notificare a persoanelor afectate, aceste notificari trebuie efectuate fara intarzieri nejustificate.

    Consultanță de urgență tip SOS GDPR
     

    Exemple de brese sau incidente de securitate

    Exemple de brese sau incidente de securitate a datelor personale extrase din cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity


    Exemplu 1 – pierdere echipamente

    Pierderea unui echipament (telefon, smart watch, notebook, tableta, etc.) sau a unui suport de stocare (card date, sim, stick usb, hard-disk extern, etc.) este un incident de securitate, iar in functie de continutul stocat sau la care echipamentul era autentificat, poate devine un incident de securitate asupra datelor.



    Exemplu 2 – pierdere baza de date

    Un exemplu de pierdere a datelor personale poate include in cazul in care un dispozitiv care contine o copie a bazei de date a clientilor unui Operator a fost pierdut sau furat.



    Exemplu 3 – expunerea datelor angajatilor

    Datele angajatilor unei fabrici de textile au fost dezvaluite. Datele includeau adresele personale, componenta familiei, salariul lunar si cererile medicale ale fiecarui angajat. In acest caz, fabrica de textile trebuie sa informeze autoritatea de supraveghere cu privire la incalcarea securitatii datelor.



    Exemplu 4 – expunerea datelor pacientilor

    Un angajat al unui spital decide sa copieze datele pacientilor pe un CD/stick usb sau sa si le transmita pe cloud sau pe e-mailul personal. Ulterior acesta publica in mediul online acele informatii. Spitalul afla cateva zile mai tarziu. Din momentul in care afla, spitalul are la dispozitie 72 de ore pentru a informa autoritatile competente de incident.



    Exemplu 5 – expunerea public a unui fisier de export

    O companie efectueaza migrarea siteului de pe un server pe altul si pentru aceasta genereaza din panoul de comanda al siteului, un fisier de export. In siteul nou incarca pe server fisierul cu datele exportate pentru a realiza importul. Dupa restabilirea datelor prin procesul de import, operatorul uita sa stearga cele doua fisiere de export. Acestea aflandu-se pe serverul web intr-un folder neprotejat devin accesibile publicului larg si motoarelor de cautare. Daca fisierul de export contine date cu caracter personal (datele utilizatorilor, tranzactii, abonati newsletter, etc), organizatia trebuie sa notifice Autoritatea de supraveghere si persoanele vizate afectate.



    Exemplu 6 – expunerea datelor din neglijenta

    In cabina de paza, persoana desemnata cu inregistrarea persoanelor care intra sau parasesc organizatia, poate parasi incinta pentru mici activitati, iar daca registrul respectiv ramane nesupravegheat, o persoana rau intentionata ar putea fotografia sau chiar sustrage registrul. Un astfel de eveniment reprezinta o incalcare de securitate.



    Exemplu 7 – liste de evenimente expuse

    In diverse situatii, sunt pozitionate la intrare mape cu liste cu participanti (clienti cazati care urmeaza sa i-a micul dejun, lista invitatilor la un eveniment, lista cu participanti la un seminar/conferinta/eveniment, etc.), liste ce pot contine numele unor personale si date personale ale acestora. In cazul in care o persoana neautorizata are acces si vizualizeaza/fotografiaza o astfel de lista, reprezinta o bresa de securitate. Acesta poate compromite datele surprinse prin expunerea publica.



    Exemplu 8 – aplicatii cu erori de programare

    In cazul in care o aplicatie (web, de sine statatoare, pentru tableta, telefon mobil, etc.) din cauza unor erori de programare, poate prezenta unor persoane neautorizate informatiile apartinand altor persoane, reprezinta un incident de securitate.



    Exemplu 9 – transmitere e-mail spre destinatar gresit

    Daca din graba, automatism sau neglijenta, un utilizator transmite un e-mail ce contine date cu caracter personal (liste de clienti, comenzi, participare, semnaturi, etc.) catre un alt destinatar din agenda sa sau pur si simplu greseste o litera a adresei destinatarului, atunci are loc o incalcare a securitatii datelor, deoarece acestea au fost transmise spre persoane neautorizate.



    Exemplu incalcare GDPR 10 – pierderea corespondentei

    Trimiterea de catre un angajat unui document ce contine o lista cu date de contact ale clientilor sau angajatilor catre un furnizor de servicii prin serviciile de curierat, iar corespondenta se pierde, aceasta situatie reprezinta un incident de securitate, chiar daca corespondenta este pierduta de angajat sau ulterior de compania de curierat.




    Notificare legala: aceasta descirere, conceptul precum si continutul documentelor digitale incluse in tool-kiturile GDPR oferite de Euro Market Solutions srl sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996 si orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezinta contraventie. Ne rezervam dreptul de a solicita despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

    In calitate de autor, va anuntam ca nu permitem reinterpretarea, repoducerea sau copierea partiala sau totala a aceastei descieri precum si a continutul documentelor, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

    Pentru evitarea conflictului de interese, prin plasarea comenzii, clientul declara ca pe propria raspundere ca la data plasarii comenzii nu desfasoara niciun fel de activitate similara activitatilor desfasurate de Euro Market Solutions srl, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui site/portal/magazin/blog din domeniul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, prestarea de servicii catre organizatii nationale sau straine privind implementarea normelor GDPR, crearea, vanzarea sau distribuirea de documente / kituri / seturi / toolkituri similare prezentului material digital, organizarea de cursuri in domeniul protectiei datelor, crearea si distribuirea de continut (articole, carti, carduri de memorie, stick-uri de memorie, cduri, dvduri, materiale digitale/tiparite) in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe orice suport, gratuit sau in schimbul unei remuneratii. Prezentele materiale digitale sunt redactate in scop informativ si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul legii 51/1995. In situatia in care Euro Market Solutions srl constata existenta unui conflict de interese are dreptul sa declare rezilierea/rezolutiunea contractului, urmand ca orice utilizare ulterioara a materialului digital sau a rezultatelor acestuia sa inceteze de la data primirii declaratiei de reziliere/rezolutiune unilaterala pe e-mail.

    Daca nu aveti timp, nu ezitati sa ne contactati:




    

    Portofoliu și referințe Servicii GDPR

    Începând cu anul 2017 am susținut și implementat măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru implementarea și conformitatea la GDPR pentru un număr considerabil de companii private, instituții guvernamentale, UAT-uri, instituții publice, unități de învățământ și educație, clinici private și unități medicale, dintre care amintim:

    Tot în această perioada am oferit consultanța și suportul necesar Operatorilor care sau confruntat cu breșe și încălcări de securitate a datelor personale sau care au fost obiectul investigații GDPR întreprinse de Autoritatea Națională de Supraveghere, A.N.S.P.D.C.P.

    Servicii Complete GDPR

    Cu onoare prezentam cei mai importanti clienti care au beneficiat de serivicii GDPR complete:

    • Graftex Prodcom – Bigotti & Massini;
    • Grupul de firme Terramold;
    • Clinica stomatologica Dentesse;
    • Cstari Plast - Jager Group;
    • Techno Pro srl;
    • Nova Insurance Broker Asigurare Reasigurare;
    • Vertical Assurance Broker de Asigurare srl;
    • Astailor Shine srl;
    • RomEuro Service srl;
    • Primaria Luncavita;
    • Krom Invest IFN, etc.;

    Servicii GDPR

    Tot în portofoliul serviciilor GDPR se regăsesc și următori clienți și parteneri:

    • Orepan srl;
    • Ilie Marian A.I.I. Pensiunea Valea Fagilor;
    • Fundatia Eurolink Casa Europei;
    • Euro Profis - Axe Business Soluions srl;
    • Asociația Română de Hipnoza;
    • Pro Succes Training srl;
    • Eight Sense Tech srl - Virtual Estate;
    • SILVEX STYLE B2C srl;
    • Pro Succes Training;
    • Asociatia Lumen;
    • Saint Angel srl;
    • Ang Financial Partners srl;

    Kit GDPR și Cursuri de formare GDPR - DPO

    Cursurile GDPR, DPO și Cybersecurity susținute până în prezent, precum și Kiturile GDPR dezvoltate de compania noastră au asistat organizațiile în implementarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea respectării prevederilor GDPR, organizații dintre care amintim:

    • AutoNet Import;
    • Robert BOSCH;
    • Makita Romania;
    • LukOil;
    • CNCF CFR SA;
    • Romexpo;
    • Romgaz SA;
    • VDT Construct Impex srl;
    • Velux România;
    • Institutul Național de Comunicații – ICI;
    • IMAS Marketing și Sondaje SA;
    • Teatrul Național IL Caragiale;
    • Deichmann;
    • HM BAGS;
    • EUROPEAN FOOD SA;
    • ROMAERO SA;
    • PORT ROMANEL SRL;
    • GPV ROMANIA PRODCOM SERV SRL;
    • ROCAS DECOR SRL;
    • Remat Vrancea SA;
    • Comboteh SA;
    • Electroceramica SA;
    • Liga Profesionistă de Fotbal;
    • Club Sportiv U Craiova SA;
    • GPV Romania Prodcom Serv;
    • Energomontaj SA;
    • ENET SA Focșani;
    • RO Group International SA;
    • RBluenote Communications SA;
    • COMTRANS SA;
    • Cocor Turism SA;
    • Covasna Estival 2002 SA;
    • Teatrul National IL Caragiale;
    • Asociația Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni;
    • C.A.R. SOLIDARITATEA BRAILA;
    • C.A.R. A PENSIONARILOR CALARASI;
    • IFN GARANT GRUP CREDITE SRL;
    • CREDIT PENTRU FIECARE IFN SA;
    • G.P.N. NR.6, TALPE, DRAGANESTI;
    • ACTIVA CONSTRUCTII SA;
    • IIRUC Service SA;
    • TREMAG SA;
    • COLEGIUL MEDICILOR SUCEAVA
    • Asociația Societatea de Neurologie din Romania;
    • Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci;
    • Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru tineri Sf. Stelian;
    • Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman;
    • Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Brasov;
    • Școala Gimnazială "DUMITRU N. CRISTEA";
    • Școala Gimnazială "Spiru Haret" Oltenița;
    • Colegiul Scoala Națională de Gaz;
    • Școala Mânzălești Buzău;
    • Școala Spiru Haret Oltenița;
    • Liceul Lucian Blaga Constanța;
    • Consiliul Județului Prahova;
    • Primăria Luncavița;
    • Primăria Cristuru Secuiesc;
    • Primăria Fetești;
    • Primăria Curicova;
    • Primăria Alba Iulia, etc.

    Alături de aceste organizații se mai regăsesc și o serie de companii private dintre care amintim:

    • 3pillar Global Srl;
    • Aac Conttax Team Srl;
    • Adjectiv Consulting Srl;
    • Agral Prod Srl;
    • Albani Forex Srl;
    • Apertus Consulting Srl;
    • Aprilia Top Srl;
    • Autofrigo Center Srl;
    • Autosport System Srl;
    • B2brands Srl;
    • Bionorica Romania Srl;
    • Bravo Europa Srl;
    • Brg Poker Place Srl;
    • Bursa De Produse It Srl;
    • Cabinet Medical Veterinar Concesiune;
    • Camident Ro Srl;
    • Carabu Medical Srl;
    • Cezacon Med Srl;
    • Cliniqmed Consult srl;
    • Comfortex Home Design Srl;
    • Comgraf Srl;
    • Comrace Computers Srl;
    • Contab Team Business Srl;
    • Control Service Srl;
    • Davycont Srl;
    • Decatraf Srl;
    • Digitalicus Srl;
    • Dinamic Consult Srl;
    • Dotcom It Pro Srl;
    • Easy Medical Srl;
    • Electrocenter Srl;
    • Elektra Renewable Support Srl;
    • Eurocall Inc Srl;
    • Exclusivist Job Company Srl;
    • Express Elite Security Srl;
    • Farm Srl;
    • Federatia Romana De Dans Sortiv;
    • Fiscal Cont Srl;
    • Flyweb Srl;
    • Fundatia Yana You Are Not Alone;
    • G.S. Pro Group 2000 Srl;
    • General Expert Srl;
    • Genius It Solutions Srl;
    • Geocrissilflor Farm Srl;
    • Globus Transport Srl;
    • Gradina Verde Srl;
    • Green Enviro Consulting Srl;
    • Horatiu Srl;
    • Hr Conseils Srl;
    • In Lead Consultancy Srl;
    • Intel Pro Resources Srl;
    • Interndiabtec Srl;
    • Iri Srl;
    • It Embassy Srl;
    • Johanesqualitat Srl;
    • K2 Top Business Consulting Srl;
    • Karintia Softis Group Srl;
    • Kite Digital Srl;
    • Kst Consulting Srl;
    • Lacon Electronic Srl;
    • Lms - Viitorul Tau Srl-D;
    • Luminos Labs Srl;
    • Marumedia Comp Srl;
    • Maty It&Electronics Srl;
    • Mercom Srl;
    • Nalba Srl;
    • Natanael Industries Srl;
    • Neal Brothers Srl;
    • Netprotect Srl;
    • Nicovid Srl;
    • Obștea Cerbul Novaci;
    • Oligopol Srl;
    • Oxfix Market Srl;
    • Partenope Frutta Srl;
    • Pharmec Software Srl;
    • Pixelarium Srl;
    • Plantextrakt Srl;
    • Plantmed Srl;
    • Pro Life Concept Srl;
    • Procariera M&S;
    • Promedical Services Srl;
    • Pssm Cuanto Srl;
    • Psydevelopment Education Srl;
    • Rafil House Srl;
    • Rapsodia Srl;
    • Ravici Consulting Srl;
    • Raw Visuals Net Srl;
    • Recensio Nobilis Srl;
    • Remarkt Magazine Srl;
    • Riela Romania Srl;
    • Rocip Instal Srl;
    • Roed Proauto Srl;
    • Salstar Srl;
    • Sam Car Service 2008;
    • Sampha Consult Srl;
    • Sandrelli Srl;
    • Scut Protect Srl;
    • Selavi Prod Srl;
    • Servland Srl;
    • Silvesrom Srl;.
    • Silvex Style B2c Srl;
    • Sinvex Multiservice Srl;
    • Smart Electro Distribution Srl;
    • Smart Soft & Services Srl;
    • Spes Invest Srl;
    • Stady Product Jr Srl;
    • Studio Firefly Srl;
    • Suport Solutions Srl;
    • Sv Oltenia Consult Srl;
    • Touropa Srl;
    • Transil Pro Data Srl;
    • Tripe Ana Smaranda;
    • Trust Hr Pro Team Srl;
    • Tsc Combined Transport Srl;
    • Tvi Construct Srl;
    • U.F.S. "Atlas";
    • Universal Co Sa;
    • Viva Control Srl;
    • Watchsabguard Srl;
    • Wts Shared Service Solutions Srl;
    • Zulmire Srl, etc.
  • Ce putem face pentru toti
    Ce am facut pentru altii
    Ce putem face pentru dvs ?
    matruriile

    clientilor

    ultimele

    articole

    Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale
    Curs DPO Ofiter Protectia Datelor Personale

    Prezentul curs este organizat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de For... detalii →

    Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania
    Programul de sustinere a Unitatilior Teritorial Administrative din Romania

    Programul de Aliniere la standardele Uniunii Europene a Unitatilor Teritorial Administrative din punct de vedere al transparentei decizionale si a interfetei instituitiei cu cetatenii din comunitatea ... detalii →

    Servicii oferite
    Servicii oferite

    Euro Market Advertising, prin departamentele sale specializate executa comenzi personalizate si adaptate necesitatilor dezvoltarii si promovarii afacerii dvs. pe diverse linii de activitate: - Departa... detalii →

    Supavietuirea afacerii dvs
    Supavietuirea afacerii dvs

    Pregatiti-va pentru ce e mai rau din timp. Puneti la adapost informatiile dvs IT si pregatiti un plan de reluare a activitatii. Daca maine ar avea loc un dezastru, un incendiu, un furt, ati putea rel... detalii →

    Management
    Management

    Din Noiembrie 2013 am inceput sa indrumam administratia restaurantului olandez AAD's Place, iar incepand cu aprilie 2014 si pana in ianuarie 2016, am preluat intreaga administrare a acestuia ajungand ... detalii →

    nu rata

    Magazin Kit GDPR Documente, Solutii, Manuale, Registre, etc

    Descarca gratuit documente GDPR * Download GDPR

    Vă prezentăm în continuare o listă de documente GDPR utile în aplicarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal, precum și un set de documente demonstrative ce sunt incluse in Kiturile GDPR Download Documente GDPR informative gratuite Schema procesului de implementare GDPR Plan de monitorizare conformitate GDPR Planul de lucru al Responsabilului cu Protectia Datelor […]


    Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date – Document Demo Kit GDPR

    Proces verbal de distrugere sau stergere documente din baza de date Aceste documente vă sunt necesare pentru implementarea GDPR, cu ajutorul Kitului de implementare GDPR acestora organizația va putea demonstra instituirea și aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzatoare menite să gestioneze și să protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le deține sau […]


    Cctv Informare Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

    Din colecția de documente specifice GDPR incluse in TOOL-KIT-urile GDPR pe care le punem la dispoziție persoanelor interesate, vă prezentăm în continuare materialul atașat mai jos pentru a putea să vă faceți o imagine despre modul nostru de realizare a documentației și nivelul de profesionalism cu care acestea sunt aboradate. Rețineți faptul că acest document […]


    Grup Lucru Articol 29 – WP253 – Instituirea de sanctiuni si amenzi administrative

    Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


    Afis de informare angajati si clienti cu privire la drepturile lor conform cu GDPR

    Din colecția gratuită de documente specifice GDPR pe care le punem la dispoziție GRATUIT persoanelor interesate, vă prezentăm materialul atașat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ și informativ pentru realizarea asistarea organizației dvs. în prcesul de implementare și conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și […]


    ultimele

    stiri GDPR

    Proleasing Motors amendat cu 15000 euro pentru expunerea datelor a 436 clienti

    Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.06.2020 o investigație la operatorulProleasing Motors SRL și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul Proleasing Motors SRL a fost sancționat … Continuă să citești →


    Telekom sanctionat cu amenda de 3000 euro pentru incalcarea GDPR

    Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.04.2020 o investigație la operatorul Telekom Romania Communications SA și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul TelekomRomania Communications SA a fost sancționat contravențional cu amendă în … Continuă să citești →


    Amenda GDPR – 2500 Euro Uttis Industries srl

    În luna iulie, Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat o investigație la operatorul UTTIS INDUSTRIES SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederile art. 12 și art. 5 alin. (1) lit. c) coroborate cu art. 6 dinRegulamentul (UE) 2016/679 … Continuă să citești →


    Servicii de consultanta de urgenta SOS GDPR pentru incidente de securitate

    Ai o problema? Ai o bresa sau un incident d securitate? In 72 de ore trebuie sa o raportezi! Comanda chiar acum serviciul consultanță de urgență S.O.S. GDPR Serviciul consultanta de urgenta SOS GDPR  ofera suportul in desfasurarea activitatii organizatiilor din punct … Continuă să citești →


    Amenda pentru ca nu a facut dovada obtinerii consimtamantului

    Autoritatea Națională de Supraveghere, ANSPDCP a finalizat o investigație la operatorulArtmark Holding SRL și a constatat că acesta a încălcat prevederileart. 13 alin. (1) lit. q) din Legea nr. 506/2004, coroborat cu art. 13 alin. (5) din Legea nr. 506/2004 … Continuă să citești →


    Servicii GDPR si Kituri GDPR, pentru conformarea la prevederile legislatiei protectiei datelor

    Vă oferim Servicii GDPR și soluții pentru a suține organizația pentru a se conforma la prevederile impuse de legislația privind protecția datelor cu caracter personal și GDPR alături de specialiștii din echipa EuroMarket.ro. ANSPDCP a început verificarea respectării și aplicării … Continuă să citești →


    722cursanti
    210siteuri web
    28magazine online
    762grafice
    SERVICII GDPR: Solutii de implementare si conformare la prevederile GDPR si Servicii Externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor

    Oferta de servicii GDPR
    Solicita acum oferta noastra de servicii de implementare GDPR pentru a va asigura ca organizatia dvs. respecta prevederile impuse de cadrul legislativ privind protectia datelor personale.
    Click aici pentru oferta
    Informatii generale despre GDPR

    Timp generare: 1.0805 secunde